Ilinca Vandici nu s-a putut abține, după ce Dorian Popa a fost surprins în compania noii sale iubite: „Aoleu, ia uitați-vă, a fost cu tot orașul la cafele, nasol!”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram/Dorian Popa
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram/Dorian Popa

Ilinca Vandici a reacționat după ce Dorian Popa a fost surprins alături de noua sa iubită.

Dorian Popa și Babs, pe numele real Claudia Iosif, au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 11 ani. În luna noiembrie a anului trecut, tânăra a anunțat că relația a ajuns la final și că au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate. Acum, după un an de la despărțire, artistul a fost surprins de paparazzi la un restaurant în prezența unei domnișoare brunete, iar vestea că Dorian Popa are o nouă iubită s-a viralizat rapid. În urma speculațiilor apărută, artistul a confirmat că are o nouă relație, însă nu și-a dorit să vorbească mai multe despre domnișoara misterioasă, astfel că nu se știe cine este cea care a reușit să-i fure inima cântărețului.

Te-ar putea interesa și: Actorul Sali Levent, din Pariu cu viața, și-ar fi bătut fără milă soția, la două luni de la nuntă. Dalia a ajuns de urgență la spital / Foto

Ilinca Vandici nu s-a putut abține, după ce Dorian Popa a fost surprins în compania noii sale iubite: „Aoleu, ia uitați-vă, a fost cu tot orașul la cafele, nasol!”

Subiectul a fost discutat în emisiunea "Follow us!" de pe Kanal D, unde prezentatoarele Teo Trandafir și Ilinca Vandici au comentat, într-un stil caracteristic, noua relație a lui Dorian Popa. Cea din urmă a adus în discuție dilema persoanelor publice în ceea ce privește recunoașterea unei relații, întrebându-se cât timp ar trebui să dureze perioada de cunoaștere înainte de a face o declarație oficială. Teo Trandafir a glumit, spunând că, atunci când paparazzi surprind o vedetă alături de cineva, există posibilitatea ca aceasta să fie percepută ca având o relație.

Te-ar putea interesa și: Mara Bănică, șocată de imaginile prezentate de Pepe cu Raluca Pastramă la TV. Artistul a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos pentru a prezenta dovezi / Video

Teo Trandafir: Se vede Dorian cu o domnișoară nouă.

Ilinca Vandici: Dorian Popa are o nouă relație?

Teo Trandafir: Ți-am zis că se vede!

Ilinca Vandici: Aaa bun! Deci și el a recunoscut că se vede!

Teo Trandafir: Da, a recunoscut!

Ilinca Vandici: Acum, uite, iarăși altă discuție generală, dar super reală până la urmă. La cât timp, noi ca persoane publice, știi că ne recunoaște lumea, ne vede presa, dar eu te întreb. La cât timp recunoști că ai o relație? Pentru că trebuie să fie perioada aia, cum ne-au zis specialiștii, de cunoaștere, corect? Care durează câteva luni de zile. Pe tine te-au prins paparazzi sau te-a filmat cineva pe sub masă, la restaurant, bam-bam și dă la presă și ia 200 de euro!

Te-ar putea interesa și: Betty Salam, confesiuni despre viața de mamă și pauza luată în căsnicia cu soțul ei: „Sunt un copil cu copil”

Teo Trandafir: Ascultă-mă! Atunci lasă-i să te cupleze cu toți că poate unul e real și nimeni nu o să știe care dintre ei a fost.

Ilinca Vandici: Păi, te cuplează cu toți și apoi nu se mai apropie nimeni că zice apoi: „Aoleu, ia uitați-vă, a fost cu tot orașul la cafele, nasol!”

Teo Trandafir: Dar ce am dragă? Am hipertensiune arterială după aia, ce? Am onoarea pătată? Nu, poate cămașa, că mai dau pe mine de la etate.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel