Ilinca Vandici, reacție tranșantă la adresa profesorului în fustă: „Sunt puține lucruri în viață care mă apasă pe niște butoane”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D2
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D2

Ilinca Vandici a avut o reacție în cazul profesorul Andrei Nae, care a devenit cunoscut drept „profesorul cu fustă”.

O fotografie cu un profesor care poartă fustă și sandale a împărțit internetul în două. În timp ce unii l-au criticat dur pentru vestimentația pe care a ales să o poarte la catedră, alții susțin că e mai important CV-ul acestuia.

Totul a pornit după ce Andrei Nae, profesor la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, a apărut îmbrăcat în haine de damă în fața studenților. Ținuta sa a fost compusă din fustă, poșetă, sandale și pălărie de femeie.

Imaginile cu el au devenit virale în mediul online. Mulți dintre cei care au văzut fotografiile s-au revoltat, în timp ce studenții i-au luat apărarea, spunând că e un profesor extrem de bine pregătit.

Ilinca Vandici, reacție tranșantă la adresa profesorului în fustă

Ilinca Vandici a avut și ea o reacție în acest caz. În cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2, prezentatoarea TV și-a exprimat nemulțumirea față de această situație.

„Sunt puține lucruri în viață care mă apasă pe niște butoane și nu mă mai pot potoli. Cum e posibil așa ceva? (...) Să-mi fie cu mare iertare. Eu nu mai înțeleg de ce ne luăm haine. Hai să venim cu frunze. Ce tot cumpărăm atâtea haine? De ce să-și cumpere femeile rochii și bărbații să-și cumpere pantaloni? Suntem în momentul în care toată lumea e liberă să facă ce vrea și la Universitate nu contează cum venim îmbrăcați. Să venim în costum de baie atunci, cu două-trei frunze și aia e”, a spus Ilinca Vandici.

Te-ar putea interesa și: O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Te-ar putea interesa și: Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

„Îi iese burta între fustă și tricou, deci măcar să mai lărgim un pic fusta și să o mai lungim”

Ilinca Vandici a adăugat că este important ca profesorii să aibă respect pentru comunitatea academică și să se prezinte corespunzător. Ea a criticat vestimentația profesorului, afirmând că nu este un exemplu bun pentru studenți și că decența ar trebui să primeze în mediul academic.

„Trebuie să lărgească puțin fusta, că-i iese burta. Îi iese burta între fustă și tricou, deci măcar să mai lărgim un pic fusta și să o mai lungim. Înțeleg pregătirea, pe mine atât mă duce capul, asta sunt, atâta s-a putut în viață. Nu sunt nici lector, nici rector, nici profesor, dar am bunul simț și respectul față de comunitatea în care eu îmi desfășor activitatea să mă prezint corespunzător. (...) Așa ceva în fața unor studenți... Domnul lector vine astfel. Ce exemplu dă? De ce așa? De ce să fii atât de vizibil, să te deranjeze pe pupilă? Bine, poate e un profesor bun, nu zice nimeni, dar puțină decență. (...) Mă deranjează că este la școală, în fața studenților, că este un exemplu pentru societate, că este un om de la care ar trebui să învățăm. Ce să învăț, să vin cu fusta scurtă?”, a mai precizat Ilinca Vandici.

Te-ar putea interesa și: Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel