Ilinca Vandici, reacție virală după ce Simona Trașcă s-a îndrăgostit de un tânăr de 24 de ani: „Fiul ei are 25 de ani”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursa foto: Simona Trașcă, instagram
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursa foto: Simona Trașcă, instagram

Ilinca Vandici a avut o reacție neașteptată, după ce Simona Trașca a mărturisit că s-a îndrăgostit de un tânăr vânzător, în vârstă de daor 24 de ani, într-un magazin de mobilă. 

Simona Trașcă este una dintre cele mai controversate femei din showbizul românesc. Este mereu sinceră, asumată, și nu se sfiește niciodată să spună lucrurilor pe nume. Blondina și-a dorit mereu o relație stabilă, însă nu a găsit până acum bărbatul care să o facă fericită cu adevărat. La cei 44 de ani, Simona Trașcă continuă să atragă toată privirile și să aibă lipici la bărbați, dar mai ales la cei care au sub 30 de ani.

Recent, Simona Trașcă s-a îndrăgostit de un tânăr într-un magazin de mobilă. Cel care i-a furat inima era chiar vânzătorul. În speranța că tânărul o va căuta, pentru că nu a avut curajul să-i ceară numărul de telefon, blondina a făcut un anunț, rugându-l să o contacteze. Zis și făcut. Tânărul a văzut postarea și i-a scris imediat Simonei Trașcă. Cei doi și-au dat întâlnire în parc, dar, din păcate, blondina nu a mai ajuns ajuns, după ce a aflat că tânărul avea doar 24 de ani. Deși a fost atrasă de el, Simona a simțit că diferența de vârstă ar putea complica lucrurile.

Te-ar putea interesa și: Alina Ceușan, răspuns pentru Oana Pellea după ce actrița a făcut-o praf în spațiul public: „Ce comentarii acide. Nu ați vrea să fiți în pielea unui influencer”

Ilinca Vandici, reacție virală după ce Simona Trașcă s-a îndrăgostit de un tânăr de 24 de ani: „Fiul ei are 25 de ani”

Subiectul a fost discutat în emisiunea "Follow us!" de pe Kanal D. Ilinca Vandici a ținut să precizeze că Simona Trașcă are un copil mai mare decât tânărul de care s-a îndrăgostit. Ea a mărturisit că Fadi, fiul blondinei, are 25 de ani, motiv pentru care blondina a spus pas unei relații cu tânărul de care s-a îndrăgostit în magazinul de mobilă.

Te-ar putea interesa și: Oana Pellea dă de pământ cu Alina Ceușan! Actrița s-a enervat la culme când a văzut derapajul influenceriței: „Câtă vulgaritate și lipsă de bun simț. Rușine!”

„Are copil mare, mai mare decât potențialul iubit. Se pare că Simona Trașcă s-a îndrăgostit de un tânăr vânzător într-un magazin oarecare, într-o zi oarecare, efectiv ca în filme de la Hollywood. Deci, practic, Simona s-a dus să cumpere ceva de la un magazin. A văzut un tânăr. Inima i-a tresărit și a zis «Doamne, ce frumusețe», doar că, fată fină, introvertită, rușinoasă nu a putut să se ducă și să-i ceară numărul lui de telefon.

După care, s-a apucat să facă anunțul în spațiul public. «Tu, tânărul acela, de la magazinul acela, să mă cauți, că mie mi-a fost rușine să cer numărul tău de telefon. Dacă mă vezi, dacă mă auzi». Pe principiul ăsta a fost. Omul s-a sesizat. I-a scris, s-au conversat, și-au dat întâlnire în parc, ea a anulat din nu știu ce motiv, s-au conversat iar și el i-a zis la un moment dat «Eu la 24 de ani ai mei...». Fiul Simonei Trașcă are 25 de ani, iar acest tânăr avea 24 de ani. Simona a zis atunci «Știi ce, dragul meu, nu. Tu ești un drăgălaș, un minunat, dar eu pot să-ți dau viața peste cap și nu doresc s-a fac». Simona a zis atunci că nu se poate, ceea ce e normal. Femeia n-a știut ce vârstă are”, a Ilinca Vandici, în cadrul emisiunii "Follow us!" de pe Kanal D.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel