Ilinca Vandici și Teo Trandafir au rămas fără cuvinte, după ce Oana Roman a dat anunț matrimonial: „Întrebarea mea este dacă o fi pe bune”

Data publicării:
Ilinca Vandici, Teo Trandafir, captură video Youtube, Kanal D2
Descriere foto: Ilinca Vandici, Teo Trandafir, captură video Youtube, Kanal D2

Ilinca Vandici și Teo Trandafir au comentat cel mai nou subiect în care este implicat numele Oanei Roman.

Oana Roman a uimit complet pe toată lumea recent, când a postat un mesaj matrimonial pe Facebook. Nu se știe exact dacă vedeta a făcut totul la nivel de glumă sau în serios, însă în textul cu pricina, acesta dezvăluia ce așteptări are de la un viitor partener de viață, dar și ce este ea dispusă să ofere. Acest lucru nu a rămas necomentat de către Ilinca Vandici și Teo Trandafir, care au fost uimite să vadă cât de curajoasă este vedeta.

Teo Trandafir: Am găsit un anunț postat de Oana Roman, nu știu dacă e adevărat sau nu. Ea dă câte una de asta să vadă ce se întâmplă. Eu înțeleg că s-a prezentat, vrea un suflet care să o protejeze, zice femeia clar. Întrebarea mea este dacă o fi pe bune. Și-a pus cumva viața pe site.

Ilinca Vandici: Am citit undeva că a lăsat scris „să nu mă dați la presă”. E un fel de ironie cumva, să nu mă spuneți. Ai fi avut curaj să faci așa ceva?

Teo Trandafir: Niciodată, dar admir.

Ilinca Vandici: Admiri?

Teo Trandafir: Foarte curajos.

Citește și: Ce a determinat-o pe Andreea Bălan să încheie procesele împotriva lui George Burcea: „Eu care de obicei nu renunț...”

Ilinca Vandici, mesaj cu subînțeles

În continuare, cele două au ironizat ușor situația, după care Ilinca Vandici a accentuat faptul că își păstrează o atitudine pozitivă față de această situația, chiar dacă ar putea avea și comentarii acide, semn că nu ar fi neapărat de acord cu gestul la care a recurs Oana Roman.

Teo Trandafir: Eu dacă mă apucam să scriu, ieșea o belea, că sunt vai de capul meu.

Ilinca Vandici: Dacă am vrea să fim rele, am putea, însă noi alegem întotdeauna să fim bune.

Teo Trandafir: Nu chiar întotdeauna. 

VEZI și: Singurul truc prin care Anca Țurcașiu se menține în formă: „Întotdeauna funcționează, credeți-mă”

Anunțul inițial postat de Oana Roman

Astfel, în anunțul inițial postat de vedetă pe un grup de Facebook se vede cum aceasta îi expune viitorului potențial partener toate lucrurile bune cu care vine într-o relație, dar și minusurile pe care acesta trebuie să le accepte. De asemenea, Oana a evidențiat și trăsăturile pe care ar trebui să le aibă un viitor iubit și care, cel mai probabil, au lipsit în fosta căsnicie.

„Dacă e bal, bal să fie! Rog seriozitate 48. Berbec. Copil – fetiță de 10 ani pe care o cresc singură. Divorțată după un mariaj mega toxic. Apar în ziare că aia e, sunt persoană publică și e ceva ce nu se va putea schimba. Deci vin la pachet cu asta. Am casă, masă, mașină și cățel de 40 kg. Restul… E cancan.

Îmi trebuie liniște și sentimentul că cineva mă protejează pe mine şi cele două suflete ce le am în grijă. Și musai călătorii, călătoresc mult și e hobby-ul meu preferat. Iubesc Franța și Coasta de Azur mai mult decât orice loc, dar sunt încă multe locuri pe care încă nu le-am văzut. Vă rog eu nu mă dați la ziar cu postarea asta. Na, că am făcut-o și pe asta”, a transmis Oana Roman în anunțul postat în mediul online.

Citește și: Cum se simte Busu după infarctul suferit: „E cea mai frecventă întrebare care mi se pune. Am scăpat ca prin urechile acului”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel