Ilona Brezoianu, declarații despre nuntă și planurile de viitor: „Mi-ar plăcea o fetiță”

Data publicării:
Ilona Brezoianu, foto Instagram
Descriere foto: Ilona Brezoianu, foto Instagram

Ilona Brezoianu a vorbit despre nunta pe care a avut-o în urmă cu aproximativ două luni, dar și despre posibilitatea de a deveni mamă în viitorul apropiat.

Ilona Brezoianu și Andrei Lucian Alexandru s-au căsători religios în luna iulie, la o lună distanță de cununia civilă. Cei doi formează un cuplu de aproximativ doi ani, iar vara aceasta au ales să își unească destinele pentru totdeauna. Vedeta a ales, totuși, să nu ia numele alesului său, ci să păstreze numele ei.

Acum, la aproximativ două luni de la marele eveniment, Ilona a făcut declarații despre nunta sa. Vedeta a spus că nu s-a schimbat nimic în relația cu partenerul ei și că și-a dorit să aibă un eveniment restrâns. De asemenea, aceasta a mărturisit că nu a visat niciodată să fie mireasă, dar a discutat cu Andrei și a realizat că i-ar plăcea totuși să facă acest pas.

„A fost o vară emoționantă. M-am căsătorit, am făcut o nuntă foarte mică. Nu cred că se schimbă nimic, depinde cum privești lucrurile și cum discuți cu partenerul tău. Eu am vrut să fac asta pentru că nu am visat niciodată să fiu mireasă, dar de data aceasta am hotărât cu Andrei că mi-ar plăcea”, a declarat Ilona Brezoianu, la Știrile Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Marcel „Maluma”, dezvăluiri despre experiența la Insula Iubirii: „Am fost cireașa de pe tort”

„Mi-ar plăcea o fetiță”

În plus, Ilona Brezoianu a vorbit despre posibilitatea de a deveni mamă în viitorul apropiat. Aceasta a exprimat, într-un mod deschis și sincer, incertitudinea sa cu privire la viitorul personal, lăsând loc surprizelor. Ea a menționat că, deși nu poate prezice ce va aduce viitorul, ar întâmpina cu bucurie orice veste. Mai mult, și-a dezvăluit dorința ca, dacă ar fi să aibă un copil, să fie o fetiță, subliniind că acest lucru i-ar aduce o deosebită bucurie.

„Nu știu ce să spun, dacă o fi să fie e cu bucurie. Nu zic nu, dar nici nu poți să prezici așa ceva. Nu e nimic, dacă e ceva vă spun. Mi-ar plăcea fetiță, recunosc, mi-ar plăcea o fetiță”, a adăugat Ilona Brezoianu, la Știrile Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Alex Bodi luptă să o recâștige pe Ema Uta. De când timp nu mai vorbește make-up artista cu afaceristul: „Cred că ăsta a fost un lucru care ne-a afectat foarte mult”

Cununia religioasă a Ilonei și a lui Andrei Lucian Alexandru nu a avut loc la biserică, ci la același loc unde s-a desfășurat și petrecerea, un country club din județul Prahova. Aici, mireasa s-a pregătit intens pentru unul dintre cele mai importante momente din viața ei, iar alături de ea au fost familia, prietenii, dar și colegii săi. Ilona a făcut apariția la brațul tatălui său, pășind spre altar cu multă emoție alături de omul care i-a fost mereu aproape și a susținut-o. Ea a purtat o rochie albă, elegantă, dar lejeră în același timp, iar partenerul ei a optat pentru un costum bej. Ambii au avut teniși în picioare, pe care era scrisă data nunții. Florin Ristei, coleg la emisiune și  prieten al Ilonei, a întreținut atmosfera cu muzica lui.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel