Imagini emoționante cu Serghei Mizil, în timp ce îl ajută pe Irinel Columbeanu să mănânce. Fostul om de afaceri ar suferi de Alzheimer

Data publicării:

Serghei Mizil a făcut un gest emoționant pentru Irinel Columbeanu, aflat la azil. 

Viața lui Irinel Columbeanu a luat o întorsătură neașteptată. De la viața opulentă lipsită de griji, fostul om de afaceri a ajuns să locuiască într-un azil de bătrâni. Fără bani și împânzit de mai multe probleme de sănătate, Irinel Columbeanu se bucură când cineva îi mai calcă pragul și îi întinde o mână de ajutor. Printre cei care nu au rămas nepăsători față de situația în care se află fostul om de afaceri se numără și Serghei Mizil. 

Imagini emoționante cu Serghei Mizil, în timp ce îl ajută pe Irinel Columbeanu să mănânce

Serghei Mizil nu l-a uitat pe prietenul său, Irinel Columbeanu, aflat în suferință. Acesta i s-a alăturat lui Ion Cassian și Adiță Voicu și au mers împreună în vizită la Irinel Columbeanu. 

„Domne, caterincă, caterincă, ne aflăm la domnul Cassian, unde e unul dintre cele mai tari centre de îngrijire, de seniori, care este la doar câțiva metri de mine. Multă lume îmi cobește că o să ajung aici. Am ajuns să filmez. A avut bunăvoința să-l ajute pe Irinel Columbeanu și eu cu domnul Adiță și cu Liviu, care încercăm din răsputeri să-l ajutăm. Omul fiind într-o situație mai dificilă acum, să putem să strângem un ban ca să putem să-l ajutăm pe domnul Cassian să-l țină aici. E un loc superb aici, au stat mai multe personalități ale României aici.”, a spus Serghei Mizil.

Aceștia au făcut un grătar și au vorbit despre situația în care se află Irinel Columbeanu. La un moment dat, fostul afacerist se chinuia să își pună o bucată de carne în farfurie. Serghei Mizil nu a stat prea mult pe gânduri și s-a ridicat imediat de pe scaun și l-a ajutat pe prietenul său să își pună mâncarea în farfurie și să îi taie carnea în bucățele, pentru a putea mânca. Imaginile cu cei doi au devenit imediat virale, iar fanii l-au felicitat pe Serghei Mizil pentru gestul său. 

„Nu am niciun interes. Fac acest lucru pentru că ne cunoaștem de mult. Am văzut în ce situație e, am copilărit împreună. Ne-am cunoscut o viață întreagă și am zis că de n ori am ajutat multă lume. O să mă înjurați că ne ajutăm între noi, comuniștii și astea. Eu ajut pe oricine. Dacă o să ajungă Adiță vreodată în situația asta îl voi ajuta și pe el.”, a încheiat Serghei Mizil.

@paparazzi_tiktok0fficial #foryou #irinelcolumbeanu #romaniaviral #sergheimizil ♬ Sad song by piano and violin(886018) - NOVA

Irinel Columbeanu ar suferi de Alzheimer

Starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu este tot mai deteriorată, pe zi ce trece. Un apropiat de-al fostului afacerist a declarat că bărbatul ar suferi de Alzhaimer și că a avut câteva episoade în care și-a pierdut memoria. 

„Au fost câteva episoade în care și-a pierdut memoria. A fost la supermarket sau la doctor și nu a știut să mai ajungă acasă. Mai mult, nici nu mai știa cine este. Prietenii l-au sfătuit să se ducă la un azil, pentru a fi supravegheat non stop”, a mărturisit un apropiat al acestuia pentru CanCan.

Ce pensie primește Irinel Columbeanu lunar

„Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am poprire la bancă pe pensie!

Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial. În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum, însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, în podcastul lui Serghei Mizil, găzduit chiar la azil, potrivit click!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel