Imagini șocante cu Emily Burghelea! „Am aflat ce diagnostic am. Am lacrimi în ochi. Timpul trece greu și nu mă recunosc”

Data publicării:
Emily Burghelea, captură video Spectacola
Descriere foto: Emily Burghelea, captură video Spectacola

Emily Burghelea a aflat ce diagnostic are după tragicul eveniment rutier în care a fost implicată.

Emily Burghelea, influencer, a fost implicată recent într-un accident rutier grav. În urma acestui incident, ea a fost diagnosticată cu multiple fracturi la nivelul feței, incluzând o triplă fractură a osului zigomatic, fracturi ale osului etmoid, lacrimal și maxilar.

Emily Burghelea a împărtășit această veste cu urmăritorii săi pe Instagram, exprimându-și emoțiile și îngrijorările legate de starea sa actuală. Ea a mărturisit că se simte copleșită de durere și că timpul pare să treacă greu în aceste momente dificile.

 

Emily Burghelea și-a exprimat, de asemenea, temerile legate de modul în care va fi percepută de copiii ei după aceste schimbări fizice, făcând referire la aspectul său în urma accidentului și tratamentului.

„Diagnostic: Tripla fractura de os zigomatic, fractura etmoid, lacrimal si maxilar. Am lacrimi in ochi si astept. Sunt pregatita si ma rog. Timpul trece greu si nu ma recunosc. Nimic din jurul meu nu este normal acum. Oare ce parere vor avea copiii de noua mea freza?”, a scris Emily Burghelea pe Instagram.

Aceste cuvinte reflectă starea sa de vulnerabilitate și incertitudine, dar și determinarea de a trece peste acest moment dificil. Comunitatea sa de fani și susținători i-au transmis numeroase mesaje de încurajare și sprijin, arătându-i că nu este singură în această luptă.

 

„Triplă fractură de os zigomatic, fractură etmoid, lacrimal și maxilar" se referă la un set de fracturi complexe ale craniului și feței, implicând mai multe oase. Tratamentul acestor fracturi necesită de obicei intervenție medicală specializată, care poate include proceduri chirurgicale pentru realinierea și fixarea oaselor afectate.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel