Imagini spectaculoase din vila de lux a lui Dorian Popa. Artistul are propriul solar, piscină și un dressing uriaș

Data actualizării: | Data publicării:

Dorian Popa le-a dezvăluit fanilor cum arată vila sa, după ultimele renovări.

Dorian Popa este unul dintre cei mai celebri vloggeri, dar și artiști din țara noastră, care se bucură de o comunitate impresionantă de fani atât pe Instagram, cât și pe Youtube. Astfel, artistul își permite să ducă o viață de lux, unde confortul personal să primeze. Asta se reflectă și din locuința sa, care este una extrem de modernă, dotată cu toate tehnologiile de ultimă oră. Extrem de transparent cu fanii săi, ca de fiecare dată, artistul a făcut un videoclip unde le-a făcut acestora un tur al vilei, după ce casa a fost proaspăt renovată. 

Astfel, casa artistului are la parter o bucătărie open space cu un living uriaș, realizate doar pe două nuanțe: alb și gri, semn că artistul este extrem de atent la aceste detalii și și-a dorit o armonie perfectă în locuința sa. Tot jos, Dorian Popa a amenajată și o baie luxoasă pentru invitații care-i vor călca pragul imobilului. În partea de sus a casei, se află biroul artistului, solarul, dressingul, dormitorul și baia mare. Artistul deține însă și un garaj unde își adăpostește toate mașinile de lux, o piscină și o curte superb amenajată.

 

„Dressingul poate fi asemănat cu un spital, știu, sunt nebun după ordine, poate un pic mai nebun decât prevede legea. Dar nu e așa că totul arată frumos când e aranjat? Și dormitorul meu superb pe care așteptam de atâta timp să îl renovez. Da, Chelutzu, aici dormi și tu!”, a mai zis artistul.

Citește și: Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Dorian Popa EXCLUSIV

Cât câștigă Dorian Popa din online

Între-un interviu acordat în exclusivitate pentru Spectacola în urmă cu ceva timp, Dorian Popa ne dezvăluia care sunt câștigurile pe care acesta le are din mediul online. Astfel, după cum era de așteptat, cifrele sunt unele uriașe și, cel mai probabil, acestea au mai crescut până în ziua de astăzi.

"Vă pot dezvălui orice. Cred că sunt printre primii influenceri care v-a arătat că nu are nicio perdea, nicio inhibiție, pentru că nu fac nimic ilegal. Veniturile sunt în felul următor: dacă vorbim de vizualizări, venit provenit numai din platformele sociale, aici cifrele sunt mai mici, pentru că România fiind mai la "coada vacii", suntem foarte prost plătiți, față de restul Europei și atunci, o medie lunară, pe Youtube ar fi un 6.000-7.000 de dolari numai din vizualizări, iar din publicitate, din content, reclame, veniturile cumulate Instagram, Youtube și celelalte platforme eu pot avea luni în care produc și 20.000 de euro, separat de cei de vizualizări, și pot avea luni în care produc și 50-60.000 de euro.", a dezvăluit Dorian Popa, pentru Spectacola.

VEZI și: Spovedania lui Dorian Popa, după ce a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise: „Recunosc, am consumat canabis”

Are un full job din social media

Chiar dacă multe persoane mai privesc rețelele de socializare cu îndoială, Dorian Popa spune că pentru el este un job real, care îi ocupă foarte mult timp. Cu cât te dedici mai mult, cu atât și rezultatele sunt mai mare, ne spunea artistul. 

"Este un full-time job, nu mai este un secret sau o glumă. Social media, așa cum era percepută acum 3-4 ani, când oamenii făceau mișto de mine și nu înțelegeau de ce implică atât de mult timp și atât de multă muncă. Este un job cel puțin full time, pentru că, dacă vrei să excelezi, ca în fiecare job, trebuie să muncești peste numărul de ore pe care le ai. Elită există în orice domeniu și se poate ajunge aici prin foarte multă muncă. Asta se aplică și în social media. Cu cât stai și muncești mai mult și cu cât dedici mai mult timp platformelor tale, cu atât rezultatele vor apărea mai repede.", a spus el.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel