Imaginile din America Express pe care Mona Segall nu și-ar dori să le difuzeze. Iulia Albu ar fi făcut o adevărată criză de nervi

Data publicării:

Ar fi existat o scenă dură în America Express, pe care producătoarea show-ului ar fi refuzat să le-o arate oamenilor.

Emisiunea America Express a început deja de câteva zile pe Antena 1, acolo unde concurenții au trecut prin mai multe probe de foc, care le-a pus la maximum răbdarea la încercare. Dacă anumite cupluri de vedete reacționează mai bine în fața stresului, oboselii și zilelor fără mâncare, altele nu sunt la fel de calme în fața situațiilor și condițiilor grele de viață, iar printre ele s-ar număra și Iulia Albu. Vedeta a plecat în aventura vieții ei alături de Mike, partenerul său de viață, iar până acum, între cei doi au avut loc diferite certuri, din cauza opiniilor diferite. Se pare totuși că ar fi existat și un episod mult prea dur în care ar fi implicat criticul de modă, care ar fi fost respins de producătoarea show-ului pentru a apărea pe post.

“Au intrat într-o școală, într-o sală de clasă, unde aveau de făcut o probă. Iulia venise deja făcută un car de nervi pentru avusese o zi grea, iar în clasă și-a pierdut cumpătul și a început să urle la copiii. Săracii, s-au speriat și au plecat. Ea a făcut o adevărată criză de nervi, a fost o descărcare emoțională de la lipsa mâncării, a somnului, a dușului, a alergatului continuu. După ce s-a calmat, Iulia și-a dat seama că a greșit și i-a rugat pe producători să nu dea momentul pe post. Mona Segall nu a acceptat în primă fază însă, după ce a văzut imaginile, și-a dat seama că Iulia și-ar atrage un val uriaș de hate și a decis să o protejeze. Astfel, imaginile nu vor fi difuzate”, au declarat anumite surse, pentru cancan

Citește și: Ce spune Mihai Albu, după ce a văzut-o pe Iulia Albu și actualul partener la America Express: „El nu cred că are în prezent un loc de muncă stabil”

Iulia Albu și Mike s-au despărțit după America Express

Se pare că această competiție a fost, într-adevăr, un text de cuplu pentru Iulia Albu și partenerul ei, pe care cei doi nu l-au trecut inițial. Aceștia au uimit pe toată lumea când au declarat faptul că la întoarcerea în România au decis să pună capăt relației lor, timp de o lună jumătate. Mai mult, vedeta face dezvăluiri inedite și spune încă de la plecarea din țară între cei doi existau mai multe tensiuni, care se pare că i-au determinat să pună punct relației.

„Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca. După ce ne-am întors, am fost despărțiți o lună jumătate. Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi”, a declarat Iulia Albu, potrivit cancan

VEZI și: Adevăratul motiv care a dus la divorțul dintre Iulia și Mihai Albu: „A venit cu o găină acasă”. Designerul nu-și vede fata des

Cei doi formează din nou un cuplu

Despărțirea nu a durat însă prea mult, mărturisește Iulia Albu, care spune că ea și iubitul său și-au dat seama în timpul cât au stat despărțiți de sentimentele pe care le au unul față de celălalt. Mai mult, vedeta spune că ea a preferat, spre deosebire de alți colegi de-ai săi, să-și arate adevărata față, astfel încât publicul a putut să o vadă în diferite ipostaze, nu toate fiind foarte favorabile.

„Acum suntem bine. Pentru că ne iubim foarte mult și ne-am dat seama că nu putem trăi unul fără celălalt. Dar atunci nu mai mergea. Eu m-am întors foarte supărată. Pentru că m-a făcut să mă simt prost. Am locuit apoi fiecare în altă casă, complet separați. Ceea ce se întâmplă în multe cupluri.

Nu a fost agresiv fizic, ci doar verbal. Altfel nu mai acceptam să ne împăcăm. Eu sunt o persoană perfecționistă și-mi doresc să fac lucrurile foarte bine.

El e foarte repezit. Din grija de a nu avea un eșec, când vede că lucrurile merg prost, nu are întotdeauna metoda potrivită pentru a le face să meargă bine.

Dar așa suntem noi, un cuplu adevărat, autentic. Care nu am jucat teatru, ca alții, doar de dragul audienții”, a mai spus ea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel