„Îmi voi purta cicatricile, cum a purtat Isus Hristos crucea” Dana Roba răspunde criticilor primite de la urmăritori

Data publicării:

Dana Roba nu se ferește de opinia fanilor ei.

Dana Roba este puternic susținută de Anamaria Prodan, iar în urma imaginilor prezentate de cea din urmă pe internet vedeta ar putea spune că „a început un nou capitol în viață”, mai ales după ce s-a aflat că impresara investește într-un salon de înfrumusețare deținut de make-up artistă, în Timișoara.

Vezi și: Anamaria Prodan vrea să investească în Dana Roba. Ce afacere vrea impresara să pună pe picioare: „Dumnezeu o iubește fără margini”

Ea a câștigat simpatia publicului român în urma scandalului pe care l-a avut cu fostul soț, cel care a desfigurat-o cu un ciocan, după care a dat bani grei pentru tratamentele impuse, dar și sugerate de medici.

Chiar și cadrele medicale au fost uimite când au văzut că make-up artista avea să supraviețuiască, lucru care a făcut-o să se simtă iubită de Dumnezeu.

Deși a fost criticată de unii dintre urmăritorii ei pentru faptul că își poartă cicatricile la vedere, vedeta este sigură pe sine și răspunde acestor fani:

„Îmi voi purta cicatricile, cum a purtat Isus Hristos semnele cuielor pe trupul Lui. Cicatricile mele îmi spun o poveste….îmi amintesc în fiecare zi că am supraviețuit și că am un Dumnezeu viu care mi-a dat viață. Atunci când oamenii au spus: șansele de supraviețuire pentru Dana Roba, sunt 0%, Dumnezeu a venit și a scris un 10, înaintea acelui zerou.

Vezi și: Anamaria Prodan, apariția șoc cu Dana Roba. Motivul pentru care și-a dat rendez-vous cu make-up artista

Dumnezeu a poruncit ca eu să trăiesc 100%, și nelăsând planul unui criminal să se ducă la împlinire. A ascultat rugăciunile voastre, și lacrimile fetițelor mele, care plângeau zilnic de dorul mamei lor. Îl iubesc mult pe Benuțu”, a fost mesajul transmis de Dana Roba în mediul online. 

În ultima perioadă, Dana Roba s-a mai confruntat cu fostul soț, mai ales atunci când a fost nevoită să se înfățișeze la Parchet la solicitarea procurorilor. Cu atât mai mult, vedeta a transmis familiei lui Daniel Balaciu că nu-și vor mai vedea nepoatele dacă bărbatul nu-și retrage plângerile.

Este vorba despre două plângeri penale pe care le-ar fi înaintat Daniel Balaciu la adresa Danei Roba. Ele privesc două fapte penale, și anume evaziune fiscală și abandon:

„Am fost marți și miercuri la poliție pentru că Daniel, momentan actualul meu soț, mi-a făcut două plângeri penale: una pentru evaziune fiscală la salonul de machiaj și cealaltă plângere pentru că eu mi-am abandonat copiii.”, notează Click!

Vezi și: Dana Roba spune că este acuzată de evaziune fiscală și abandon. Ce va face „dacă Daniel Balaciu nu încetează cu plângerile”

„Adică el zice că îmi las fetele în casă și plec la muncă. El nu mai știe ce să facă.” a mai precizat Dana Roba, după ce a mai solicitat de mai multe ori publicului ei să se roage pentru ea în momentul întrevederii dintre ea și Daniel Balaciu.

De asemenea, printre celelalte probleme cu care se confruntă artista se regăsește și aspectul financiar. Pentru reconstrucția craniană trebuie să scoată din buzunar o mică avere:

“Costă foarte mult, nu m-am așteptat să coste chiar atât. Chiar atât nu m-am așteptat, mai ales că doctorul de la Timișoara a zis că ar trebui să fie undeva la 10.000 maxim, depinde ce îmi pune. Când am ajuns la București și am auzit că o să fie până în 50.000 era să mi se facă rău. 

Plus că va trebui să mă tund cheală, în orice țară din lumea asta mă tunde cheală din nou, ceea ce pentru mine este groaznic”, a mărturisit Dana Roba, pentru WOWbiz.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel