„În curând”. Irinel Columbeanu se pregătește să devină socru mic: „S-ar putea să fie cerută în căsătorie”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Monica Gabor. Captură video YouTube, Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Monica Gabor. Captură video YouTube, Emisiuni Prima TV

Irinel Colmbeanu se pregătește să devină socru mic. Fiica sa, Irina Columbeanu, are o relație de ceva timp, iar fostul milionar se așteaptă ca în curând să fie cerută în căsătorie de iubitul ei, care nu este român.

Irinel Columbeanu a iubit multe femei, însă doar pe una dintre ele a dus-o în fața altarului. Este vorba despre Monica Gabor, femeia cu care s-a căsătorit în anul 2006. La doar un an distanță de când au devenit soț și soție, din rodul iubirii lor a venit pe lume Irina Columbeanu, care acum are aproape 18 ani. Din păcate, divorțul a venit în 2011, după doar cinci ani de căsnicie.

Irina Columbeanu vine în România să își vadă tatăl la azil: „De abia aștept să o revăd”

Din 2018, Irina Columbeanu locuiește în Statele Unite ale Americii alături de mama sa, Monica Gabor. Invitat în emisiunea Xtra Night Show, Irinel Columbeanu a vorbit despre relația pe care o are acum cu fiica sa, care este aproape majoră. Fostul milionar abia așteaptă să își vadă fata, pentru că aceasta va veni în România în doar o săptămână, pe data de 14 iunie.

„Vorbesc cu fiica mea, în general în limba engleză, chiar dacă încă știe foarte bine limba română și franceză. Prefer să-i scriu în română sau engleză. Pe 14 iunie va veni să mă vadă aici unde stau în prezent. De abia aștept să o revăd. Obișnuim să vorbim prin apel video. Mă sună când poate, pentru că e o diferență de 9 ore între București și Malibu, unde stă ea în Statele Unite. Mă bucur să o văd, chiar dacă doar pe un ecran. Este singura modalitate de a ține legătura cu cineva care stă peste atâția mii de kilometri peste Ocean.

Și-a luat carnet recent, pentru că în SUA ai voie să îți iei carnet și la o vârstă mai fragedă. Conduce destul de bine. E o performanță să reușești asta în traficul care este în Statele Unite, dar e curajoasă și se descurcă destul de bine”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Te-ar putea interesa și: Daiana Estera, ultima iubită a lui Irinel Columbeanu, dezvăluiri incredibile. Cum și-ar fi pierdut fostul milionar toată averea: „Este un om naiv”

Irinel Columbeanu se pregătește să devină socru mic: „S-ar putea să fie cerută în căsătorie” 

Irinel Columbeanu a dezvăluit că fiica lui, în vârstă de 17 ani, este în prezent într-o relație amoroasă și trăiește primii fiori ai iubirii alături de un tânăr francez. Fostul milionar nu știe prea multe detalii despre băiatul care i-a furat inima fiicei sale, însă a mărturisit că se așteaptă ca în curând să devină socru mic. Irinel Columbeanu crede că după împlinirii vârstei de 18 ani, fiica sa, Irina Columbeanu, va fi cerută în căsătorie.

„În curând s-ar putea să devin socru. O să împlinească 18 ani și atunci s-ar putea să fie cerută în căsătorie. Eu știu că are un prieten, dar nu-l cunosc. Cred că este mai rușinoasă din punctul acesta de vedere. Mi-a spus niște nume franțuzești ale unor colegi de-ai ei, care probabil sunt de origine franceză. Mai multe nu știu. Țin legătura și cu Monica, am observat că este destul de cunoscută în America. Nu știu a reușit încă să-și realizeze visul de a deveni actriță de cinema, dar probabil că va reuși”, a mai mărturisit Irinel Columbeanu.

Te-ar putea interesa și: Romanița Iovan, detalii neștiute despre relația cu Irinel Columbeanu: „N-am zis la nimeni. Lumea nu știe nimic, vorbește vrute și nevrute”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel