Pe 16 februarie este Lună plină, din punct de vedere astrologic. Cu toate astea, la nivel internaţional a fost anunţată şi o invazie a Ucrainei de către Rusia. Astrologul Daniela Simulescu, redactor şef Astrosens, ne arată ce spun astrele despre începutul războiului.
Toată planeta așteaptă ziua de miercuri, 16 februarie, pentru că, în ultima vreme, au circulat tot felul de știri despre o posibilă invazie a Rusiei în Ucraina. Unii stau cu sufletul la gură, alții nu vor să creadă că se poate întâmpla așa ceva.
Pe 16 februarie 2022, avem o Lună Plină în semnul Leului. Și vă rog să țineți cont că va fi în careu cu Nodurile Lunare. Deci, un moment rar. Precum o întorsătură de destin.
Până pe 12 iulie 2023, Nodul Sud va tranzita semnul Scorpionului, iar Nodul Nord pe cel al Taurului. Discuția despre axa nodurilor lunare este una destul de sensibilă. Acestea reprezintă bagajul cu care pornim la drum și reperele care ne echilibrează. Sau cum se zice în popor: karma și destinul. Când un eveniment ca Luna Plină este în careu cu Nodurile, înseamnă că vom avea de-a face cu o situație neașteptată. În niciun caz, cu una împrăștiată deja în mass-media. Da, pot fi unele tensiuni, însă vă rog să țineți cont că astrele îi invită pe actorii principali să schimbe unele tipare vechi. Adică, războaiele nu mai pot fi ca acelea purtate acum un secol.
Nodul Sud în Scorpion portretizează puterea ascunsă, în niciun caz cea fățișă.
Semnul Leului vorbește despre demonstrație, despre cine are cei mai puternici mușchi sau despre puterea supremă. Și cum Luna Plină reprezintă de fapt o umbră a cuiva/ceva, cu siguranță că vor fi detalii la care nu vom avea acces niciodată. Și lupte pentru a arăta cine este “regele junglei planetare”. Și va câștiga cel care va aborda alte tactici. Soarele în Vărsător își dorește un alt soi de război. Și am auzit deseori despre conceptul război hibrid.
“Războiul hibrid nu se referă doar la un atac armat convențional în care e folosită Armata unui stat, ci îmbină presiunea militară cu acțiuni de propagandă, dezinformare, fake news, atacuri cibernetice, șantaj financiar etc., pentru a destabiliza un stat advers și a îi influența deciziile politice în folosul celui care instrumentează acest tip de război.”, ne-a declarat Tudor Curtifan, redactor-șef defenseromania.ro
CITEŞTE MAI MULTE PE ASTROSENS
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News