Cunoscutul influencer Andrei Versace a fost găsit mort în propria locuință

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Facebook/Andrei Versace Oficial
Descriere foto: Sursă foto: Facebook/Andrei Versace Oficial

Influencerul Andrei Versace, pe numele său real Andrei Pârvan, a fost găsit, sâmbătă, fără suflare în propria locuință.

Andrei Versace a fost găsit decedat în apartamentul său dintr-un complex rezidențial de lux din Sectorul 1 al Capitalei. Un paznic a fost cel care a dat alarma la 112. Acesta le-a spus oamenilor legii că dintr-un apartament s-ar simți un miros înțepător, specific unei persoane decedate. Polițiști s-au deplasat imediat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă. Ulterior, la locuința bărbatului a ajuns și un echipaj din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

„Astăzi, 20 iulie 2024, în jurul orei 10.35, polițiști din cadrul Poliției Capitalei – Secția 2 Poliție au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, în calitate de agent de securitate al unui complex de locuințe, situat la o adresă din Sectorul 1, cu privire la faptul că dintr-un apartament s-ar simți un miros înțepător, specific unei persoane decedate. Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă”, a transmis Poliția Capitalei.

Polițiștii au verificat apartamentul și l-au găsit pe influencerul Andrei Versace decedat, fără să aibă urme de violență pe corp. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei, iar cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel