Ingredientul care transformă vinul fiert în medicament. Previne bolile de inimă și are efect antiinflamator

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Hannah Pemberton
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Hannah Pemberton

Ingredientul magic care transformă vinul fiert în medicament poate să reducă bolile de inimă datorită efectului antiinflamator.

Ingredientul magic care transformă vinul fiert în medicament. Beneficiile fierberii vinului depind de utilizarea sa în bucătărie, dar trebuie să fie făcută cu atenție pentru a nu distruge aromele subtile și caracteristicile vinului. De asemenea, trebuie să ții cont de faptul că în multe țări există reguli și restricții privind vânzarea și consumul de alimente gătite cu conținut de alcool, așa că este important să fii conștient de aceste aspecte atunci când gătești cu vin.

Care este ingredientul magic pe care trebuie să îl adaugi la vin

Ce este o băutură bună de vin fiert fără câteva bețe de scorțișoară plutind în amestec. Pe lângă faptul că adaugă gustul specific de "Crăciun într-un pahar", scorțișoara conține antioxidanți cu puternică activitate antiinflamatorie, care pot reduce umflarea și restabili funcția normală a țesuturilor, potrivit Standard.

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel