Ingredientul magic care transformă vinul fiert în medicament poate să reducă bolile de inimă datorită efectului antiinflamator.
Ingredientul magic care transformă vinul fiert în medicament. Beneficiile fierberii vinului depind de utilizarea sa în bucătărie, dar trebuie să fie făcută cu atenție pentru a nu distruge aromele subtile și caracteristicile vinului. De asemenea, trebuie să ții cont de faptul că în multe țări există reguli și restricții privind vânzarea și consumul de alimente gătite cu conținut de alcool, așa că este important să fii conștient de aceste aspecte atunci când gătești cu vin.
Care este ingredientul magic pe care trebuie să îl adaugi la vin
Ce este o băutură bună de vin fiert fără câteva bețe de scorțișoară plutind în amestec. Pe lângă faptul că adaugă gustul specific de "Crăciun într-un pahar", scorțișoara conține antioxidanți cu puternică activitate antiinflamatorie, care pot reduce umflarea și restabili funcția normală a țesuturilor, potrivit Standard.
Citește continuarea pe DC MEDICAL
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News