Există mai multe tipuri de carne de vită, fiecare dintre ele cu particularitățile sale când vine vorba de textură, frăgezime sau modalitatea de gătire.
Pentru început însă, e bine de știut că aceasta poate proveni de la vaci, boi sau tauri, dar poate proveni și de la vițel tânăr sau chiar de la vițel de lapte. Noi am ales carnea de vită, deoarece este mult mai ușor de preparat această rețetă.
Ingrediente:
500 g care de vițel specialități fără os, 5 ouă, 100 g cașcaval, 70 g făină, 150 ml ulei, 30 g sare
Proces tehnologic:
Carnea se spală, se proporționează, se bate și se sărează. Cașcavalul se rade.
Modul de preparare:
Bucățile de carne se trec prin făină și ou bătut amestecat cu cașcaval ras și se prăjesc în ulei.
Servirea
Preparatul se servește cald, cu diverse garnituri.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News