Insula Iubirii: Andrei se întoarce de la Bonfire, ce a urmat va fi dur pentru Cristina

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Captura video
Descriere foto: Sursa foto: Captura video

După ceremonia focului de ieri seară și discuțiile ulterioare în contradictoriu cu Cornel, Andrei s-a întors în vilă.

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andrei va renunța, în cele din urmă, la Cristina. Asta dacă nu a făcut-o deja, dat fiind faptul că este mereu cu buzele pe buzele Diandrei.

După imaginile de ieri seară unde a văzut reacțiile Cristinei, felul în care era afectată de legătura dintre el și ispita feminină, Andrei s-a reîntors la vila băieților și a căutat-o pe Diandra. Odată ce a găsit-o, declarațiile de dragoste au început să curgă.

Se pare că Andrei chiar nu este afectat de suferința pe care i-a creat-o Cristinei: "Reacțiile și lacrimile Cristinei nu m-au mișcat. Mi se pare totul o vrăjeală. Se poate să primești mai mult decât oferă Cristina. Pentru mine, relația cu Cristina a fost și este destul de dureroasă. Ce am cerșit a fost dragostea ei, și nu s-a întâmplat. Sunt foarte multe de spus...", spunea Andrei în ediția de aseară.

Și se pare că nimic nu îl poate opri, nici măcar lacrimile soției lui. "Nu pot să cred că mi s-a întâmplat așa ceva (întâlnirea cu Diandra n. red.), sunt atât de lipsit de cuvinte", a spus Andrei, ca mai apoi s-o privească de ispită și să-i declare dragostea - sau conexiunea, cum ar spune el: "Tu iei toate cuvintele din lume și le pui împreună, nu cred că poți înțelege ceea ce simt pentru tine".

Ulterior au urmat scene cu proaspeții îndrăgostiți, în pat, în zorii zilei. "Ce viață frumoasă aveam (pe un ton ironic) - mă mințeam atât de bine. Acum când mă uit, nu pot să cred că pot simți asta, în comparație cu ce simțeam cu Cristina", a spus Andrei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Tudor Polojan | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel