Întâlnire cu scântei între Andrei și Cristina. Cum au hotărât cei doi să plece de pe insulă

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Antena 1
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Antena 1

Andrei și Cristina, poate cel mai cunoscut cuplu al sezonului 8 din „Insula Iubirii”, au hotărât dacă pun sau nu punct căsniciei lor de peste 10 ani.

Andrei și Cristina au o căsnicie de mai bine de 10 ani și părea că sunt de nedespărțit. Fiind singurul cuplu căsătorit din acest sezon al emisiunii „Insula Iubirii”, atât colegii lor, cât și telespectatorii, au crezut că nimic nu îi poate face să pice testul insulei. Se pare, totuși, că lucrurile nu au fost așa. Ajuns pe insula băieților, Andrei, soțul Cristinei, a creat o conexiune cu ispita Diandra. Pe măsură ce zilele treceau, cei doi au început să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună, să se retragă doar ei doi și chiar să doarmă împreună. A urmat și un sărut, moment care a devastat-o pe Cristina, aceasta fiind sigură că, pentru ei, cele 21 de zile petrecute în emisiune vor fi doar o simplă experiență și că nu există șanse ca vreunul dintre ei să pice testul fidelității.

De asemenea, în ultimele zile ale show-ului, Cristina s-a apropiat din ce în ce mai mult de ispita Eric, această apropiere dintre ei culminând cu săruturi și îmbrățișări pasionale. Aflați, acum, față în față, Cristina și Andrei au revăzut imaginile din vila fiecăruia și au decis dacă relația lor va continua sau dacă este momentul să pună capăt căsniciei lor. 

Cei doi și-au reproșat multe lucruri și au spus vorbe dure unul la adresa celuilalt, în ciuda celor 10 ani petrecuți împreună. Deși a petrecut clipe romantice cu Eric, Cristina a spus că nu s-a îndrăgostit de acesta, ci doar a găsit în el o alinare și liniștea de care avea nevoie pentru a depăși mai ușor durerea cauzată de soțul său. Andrei, pe de altă parte, recunoaște că între el și Diandra s-a creat o conexiune încă din prima zi în care s-au cunoscut pe insulă și că ispita a reușit să îl facă să simtă ceea ce partenera lui nu a reușit în cei 10 ani de relație. Cei doi soți au hotărât să plece singuri, hotărând astfel că povestea lor de dragoste nu a trecut testul insulei.

Te-ar putea interesa și: Cum au decis Maria și Dany Boy să plece de la Insula Iubirii: „Mai avem lucruri de discutat”

„Tot timpul am fost foarte nefericit cu tine”

„Nu știu ce să zic. Tu nu ai fost niciodată cu mine pentru că nu ai putut să fii niciodată prezentă. Câtă nevoie am avut și eu să fii lângă mine, să stai cu mine, să mă asculți. Eu ce eram când îți spuneam că sunt nefericit? S-a creat ceva fără ca eu să vreau. M-am complăcut luptând lângă tine, pentru tine. Ai reușit să te îndrăgostești. Dacă erai universul meu, eu nu aș fi făcut niciodată ce ai făcut tu. Știi ce înseamnă să fie cineva universul pentru tine și să te arunci în brațele altuia? Vreau să înțelegi că dragostea nu e așa cum o vezi tu. Ești o femeie căsătorită. Tu ai venit aici fericită, eu am venit nefericit. Când te sărutai cu el nu mai era urât? Nu am ce să neg. Ceea ce mi-a demonstrat Diandra că se poate, Cristina nu a reușit în 10 ani. Asta simt, să zâmbesc. Eu nu te urăsc. Am format o relație de dragul tău pentru toată lumea pe care o cunoaștem. Niciodată nu ai fost atentă la mine, ți-a păsat decât de lume, chiar și câinele era înaintea mea. Tot timpul am fost foarte nefericit cu tine. Nu pot să mă condamn pe mine când și tu ai făcut la fel. Eu nu sufăr. Mă simt ca și cum stau cu o păpușă gonflabilă. Vom pleca separat”, a declarat Andrei, la ceremonia finală.

„Mi-ai distrus viața”

„Sunt sleită de puteri, a avut Andrei grijă să mă facă din om, neom. După 10 ani nu mai e nimic de spus între noi. Faptele au vorbit de la sine. Poți să spui că nu te simți vinovat, că nu ai remușcări. Noi am discutat că venim să trăim o experiență individual, pentru aventură. Tu erai universul meu și mi-ai călcat sufletul în picioare. Nu m-am îndrăgostit, nu am declarat niciodată chestia asta, eu nu pot să iubesc două persoane în același timp. M-am resemnat în momentul în care ți-am auzit testimonialele. O să vezi emisiunea și o să regreți, crede-mă. Credeai că mai rămân cu tine după ce mi-ai făcut? M-a testat pe mine și a picat el. Ești un om foarte dual, nu te recunosc. Mi-ai distrus viața. Noi știam că suntem bine. Ai început să fii posesiv și cu Diandra deja. Eu nu mai petreceam timp nici cu mama mea ca să stau cu tine și tu spui că te pun pe ultimul loc. De ce ai stat cu mine? Eu nu aș sta cu un om care nu mă face fericită. Credeai că aveam vreo șansă împreună după ce tu te-ai îndrăgostit de Diandra? Vom părăsi insula separat”, a spus Cristina, la ultima ceremonie a focului.

Te-ar putea interesa și: Șoc la Insula Iubirii! Iustina i-a făcut cel mai frumos cadou lui Cornel: „Vreau să părăsim insula toți 3!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel