Întâlnire tensionată la Insula Iubirii: „Ești pregătită să îți clădești fericirea pe nefericirea mea?”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Insula Iubirii
Descriere foto: Captură video: YouTube/Insula Iubirii

Întâlnire intensă la „Insuls Iubirii”. Ispita Diandra și Cristina și-au spus vorbe grele.

Fără niciun dubiu, episodul de aseară, 12 august, din „Insula Iubirii” a fost unul dintre cele mai incendiare de până acum. Pentru prima dată de la începutul show-ului Cristina, soția lui Andrei, și ispita Diandra au stat față în față și au lămurit situația dintre ei. Cele două femei și-au spus vorbe dure, dialogul fiind unul foarte tensionat. 

Cristina Și Andrei sunt căsătoriți de 10 ani, dar odată veniți pe insulă, lucrurile au luat o întorsătură total neașteptată. Andrei s-a îndrăgostit de Diandra și în prezent formează un cuplu cu aceasta, uitând parcă de căsnicia pe care o are. Pentru prima dată, Cristina Și Diandra au avut ocazia de a discuta și de a clarifica situația. Cristina i-a recunoscut ispite că este o femeie rănită, care suferă și că ar fi așteptat mai multă înțelegere din partea ei, simțindu-se atacată și ironizată de aceasta. Femeia în consideră neasumat pe soțul ei pentru că nu a avut curajul de a-și rezolva problemele acasă și a început o nouă poveste de dragoste fiind căsătorit încă.

„Ești pregătită să îți clădești fericirea pe nefericirea mea?”

„Poate iubim amândouă același bărbat. Am tras concluziile care trebuiau trase, nu am curiozități. Nu îmi pasă dacă ei vor merge mai departe în povestea lor amoroasă. În momentul de față sunt o femeie rănită în dragoste și înșelată, indiferent dacă ea joacă un rol sau nu. Trebuia să ajungă o femeie să îmi spună problemele dintre mine și soțul meu? S-a ajuns cam departe. Andrei nu este un om asumat în acest moment, el este un bărbat căsătorit care a început o nouă poveste de dragoste. Nu trebuia să se ajungă aici, să te întâlnească pe tine. Andrei a spus că venim aici pentru aventură și să trăim o poveste individuală. Iubire a fost și a fost pură. Dintre noi doi, Andrei era cel posesiv, a fost bolnav de gelozie. Eu nu mă pun în calea fericirii soțului meu, păcat că a uitat că este un bărbat însurat. Nu ești în măsură să mă cerți, nu ești mama mea. Vorbești un pic ironic. Eu sunt o femeie rănită și tu ești femeie și ar trebui să mă înțelegi. Ești pregătită să îți clădești fericirea pe nefericirea mea?, a declarat Cristina, în discuția cu Diandra.

Te-ar putea interesa și: Clipe tensionate între Andrei și Diandra de la Insula Iubirii. Cei doi și-au spus vorbe grele

„Probabil de asta nu funcționați, că nu vrei să asculți”

De asemenea, Diandra și-a spus și ea punctul de vedere și i-a explicat Cristinei care este stadiul relației dintre ea și Andrei. Ispita i-a adresat vorbe tăioase Cristinei și chiar a recunoscut că o consideră o victimă căreia îi place postura în care se află. În plus, aceasta a adăugat faptul că, din punctul ei de vedere, Cristina nu vrea să asculte și că, cel mai probabil, acesta este motivul pentru care ea și soțul său nu funcționează. Diandra spune că relația dintre ea și Andrei a venit firesc și natural, fără ca vreunul dintre ei să forțeze lucrurile.

„Părerea mea este că tu nu ai venit aici ca să te duelezi nici cu mine, nici cu el. Tu nu ai venit aici ca să fii o victimă în povestea ta. Nici să fii spectator, pentru că asta mi se pare că ești în unele momente. Spectator, nu protagonist în propria ta poveste. Tu și el ați venit aici ca să înțelegeți anumite chestii. Tu despre tine, el despre el și despre relația pe care o aveți. Și să vă asumați tot ceea ce se întâmplă. Andrei și cu mine ne-am dat voie să simțim. Tocmai de asta este aici, a spus și la început că îi lipsește ceva din punct de vedere emoțional. Eu consider că dacă între voi era vorba de iubire, voi nu erați aici. Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Eu cred că tu dormi cu ochii deschiși. E părerea mea și o spun dacă îmi dai voie să o spun. Nu a uitat că este însurat. Îți sugerez să te bazezi pe fapte. Doi oameni pot să se iubească, dar să nu fie compatibili. Nu a fost o chestie planificată, ne-am apropiat super natural, organic. Ne-am dat voie să fim și atât. Tu în acest moment ești o femeie căreia îi place și se identifică cu rolul de victimă. Probabil de asta nu funcționați, că nu vrei să asculți”, a adăugat Diandra, la „Insula Iubirii”.

Te-ar putea interesa și: Momente dureroase la Insula Iubirii. Noi imagini șocante pentru Cristina



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel