Întâlnire tensionată la Insula Iubirii: „Îi mulțumesc că m-a scăpat de el”

Data publicării:
Sursă foto:Captură foto Facebook Maria Adriana și Mădălina Maricuț
Descriere foto: Sursă foto:Captură foto Facebook Maria Adriana și Mădălina Maricuț

În această seară, la „Insula Iubirii” a avut loc o întâlnire plină de tensiune și nervozitate între ispita Mădălina și concurenta Maria, iubita lui Dany Boy.

Ispita Mădălina și Maria, iubita lui Dany Boy, au avut parte de o confruntare la final de emisiune. Cele două femei s-au întâlnit și au lămurit situația în care se află. Concurentul și iubita sa, Maria, au o relație de 5 ani, timp în care s-au despărțit nici mai mult, nici mai puțin de 37 de ori. Cei doi au venit la emisiune pentru un ultim test, dorind să vadă dacă mai are sens să lupte pentru povestea lor de dragoste sau dacă totul s-a sfârșit.

Încă de la începutul show-ului, Daniel s-a apropiat de ispita Mădălina, alături de care a petrecut clipe romantice. Deși la început se ascundeau când se țineau de mână și încercau să ascundă apropierea vizibilă dintre ei, cu timpul au dat frâu liber sentimentelor. Cei doi au fost surprinși de camere petrecând clipe pasionale în pat și nu doar o singură dată. 

„Nu poți să distrugi un om în felul ăsta”

Acum, actuala iubită a concurentului și femeia care se pare că l-a cucerit pe insula au stat față în față pentru a clarifica situația care s-a creat între ei. Mădălina, ispita, a acuzat-o pe Maria că ea este cea care l-a făcut pe Dany Boy să își piardă toată încrederea în el și i-a reproșat faptul că l-a distrus pe bărbat. Aceasta a spus că, în compania ei, concurentul este foarte tandru, grijuliu și afectuos și că, la rândul lui, i-a lipsit afecțiunea din partea iubitei sale.

„Te rog să nu mă întrerupi ca să pot să-mi duc ideea până la capăt. Într-adevăr, are și momentele lui de imaturitate, cum toți avem, dar știe ce vrea, știe. Mi s-a părut că tu l-ai adus în punctul în care este acum. Și-a pierdut toată încrederea în el, nimic din ce făcea nu era bine, nu îl ascultai niciodată, deși am înțeles că încerca de fiecare dată să îți comunice ce îl deranjează. A venit de 37 de ori după tine, dăți în care tu ai ales să pleci din diverse motive, unele nu mi s-au părut foarte relevante. Nu ai cum să spui că nu te-a iubit, atâta timp cât el a venit de fiecare dată după tine. Nu poți să lași un om să te aștepte cu orele în fața blocului, nu poți să distrugi un om în felul ăsta. De ce mai stai într-o relație dacă faci lucrurile astea? El este foarte afectuos, foarte lipicios, este tot timpul acolo, are grijă de mine. Ți-ai pierdut și ție timpul, i-ai pierdut și lui timpul. Aș vrea să îți fac o mică sugestie, nu în nume de rău, dar pe mine m-a ajutat cândva. Ar fi bine să vorbești cu cineva despre asta, vezi cum poți lucra și la tine și atâta timp cât tu ești bine cu tine, îți va fi bine și pe viitor”, a declarat ispita Mădălina, la întâlnirea cu Maria, iubita lui Daniel.

Te-ar putea interesa și: Premieră la Insula Iubirii! O ispită a refuzat invitația la ultima întâlnire

„Îi mulțumesc că m-a scăpat de el”

După ce ispita Mădălina și-a spus punctul de vedere, Maria i-a răspuns, explicându-i situația din viziunea ei. Concurenta a declarat că îi mulțumește ispitei că a scăpat-o de partenerul său și că va vedea cum este acesta cu adevărat la ieșirea din emisiune, unde va avea ocazia să îl cunoască în adevăratul sens al cuvântului.

„În primul rând, nu l-am distrus eu. El așa a fost din fosta lui relație, dacă ți-a povestit. El a suferit foarte mult, eu am încercat să îl ridic, să iasă de acolo, crede-mă. Am rămas chiar și eu cu traume din cauza lui. Asta nu ai de unde să știi pentru că tu l-ai cunoscut 3 săptămâni, eu am stat 5 ani cu el. Dacă e cum spunea el, nu stătea 5 ani și nu trăgea de fiecare dată să se împace cu mine. Cum îți explici că el își dorea o familie și era sigur când a venit aici și a picat din prima? Te-a pipăit, am văzut imagini când erai cu el în pat și ți-a făcut ce ți-a făcut. Îți mulțumesc că m-ai scăpat, o să te convingi singură după. Mult succes cu el și dacă e să fie bine între voi, chiar m-aș bucura. Îi mulțumesc că m-a scăpat de el”, a adăugat Maria.

Te-ar putea interesa și: Cornel de la Insula Iubirii i-a făcut praf pe Alin și Maria: „Să spui că-i cel mai parșiv de acolo e foarte puțin spus”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel