Întrebarea pe care nu le-o pune NIMENI creatorilor de conținut. „În fața telefonului, trebuie să par bine tot timpul!”

Data publicării:
EXCLUSIV

În mediul online, ni se pare că influencerii duc o viață ca în filme. De multe ori, ne grăbim să îi judecăm. Însă realitatea nu este chiar așa!

Simina Stroe și Augustin Zainea, creatori de conținut, au fost invitați la emisiunea „Oracolul Vedetelor”.

„Ce întrebare ți-ai dori să ți se pună mai des?” a fost una dintre întrebările de final ale interviului. La aceasta, amândoi au avut un răspuns similar.

„Cum te simți cu adevărat? Acum că m-ai întrebat lucrul ăsta, m-am emoționat foarte tare. N-am mai primit un telefon în care să mă întrebe cineva: Cum te simți? Cum ești? Ești bine? De ani de zile. De ani de zile... Ești ok? Pentru că oamenii mă văd, non-stop, pe telefon. Și consideră că sunt foarte ok. Nimeni nu se gândește mai departe, că eu, în fața telefonului, trebuie să par bine tot timpul. Pe lângă asta, ceea ce înțeleg este faptul că toți avem programul foarte încărcat. Și să mai stai să te gândești și la ceilalți mai profund: Dar poate astăzi e bine? Dar poate o fi ok? Înțeleg și lucrul ăsta. Dar asta mi-aș dori să fiu întrebată, poate, măcar un pic mai des. Ești bine? Cum te simți? Cum ești? Este totul ok? Asta mi-aș dori să fiu întrebată...”, spune Simina Stroe.

„Cred că: dacă ești obosit, ai nevoie de ceva? Deși eu nu sunt genul de persoană care cere ajutorul nimănui. Eu prefer să mor singur în casă decât să cer, pentru că e orgoliul ăla. Dar cred că n-ar strica, de la persoanele apropiate, un: Ce faci? Ai nevoie de ceva?”, a afirmat Augustin Zainea.

„De ce crezi că nu ți se pune atât de des?”, i-a întrebat gazda emisiunii.

„Mi s-a mai spus, la un moment dat, că, pentru că apar în fiecare zi: E greu să-i fie cuiva dor de tine. De aia am și încurajat: dacă nu câștigi bani din social-media, n-ai de ce să apari în fiecare zi. Lasă oamenii să îți simtă dorul. Este foarte important. Pentru că altfel nu te sună nimeni. Dacă nu câștigi bani, nu câștigi nimic din social media. Dacă este un job social media pentru tine, este normal să apari în fiecare zi și cât de des poți. În rest, nu...”, a spus Simina Stroe.

„Nu judec, dar cumva toată lumea e băgată în propriile probleme și cumva nu mai are timp să le vadă și pe ale altora. Și cumva, ar trebui să mai ridicăm un pic capul, să ne mai uităm și la cei din jurul nostru.”, precizează Augustin Zainea.

 

Youtube video image

Sfatul Siminei și al lui Augustin pentru cei care îi urmăresc

„Be you. Să fii tu întotdeauna, indiferent de toate lucrurile care ți se întâmplă. Indiferent de toate problemele pe care o să le ai, să nu îți pierzi esența și bunătatea ca om. Eu cred că orice lucru care vine către noi, nu vine ca să ne înrăiască, ci ca să ne învețe ceva. Și din fiecare experiență, bună sau neplăcută, trebuie să luăm ceva de bine.”, spune Augustin pentru Spectacola.

„Un sfat pe care l-am dat, l-aș da și pe care am să-l susțin tot timpul: În fuga voastră după orice vă doriți, să nu uitați că cea mai importantă este, de fapt, dragostea. Toți fugim după bani, după faimă, după succes. Succesul, la fiecare, se cântărește în ceva diferit. La unii în bani, la alții în faimă, la alții în dragoste, în sănătate și așa mai departe. Nu uita, în drumul tău spre succes, că cea mai importantă și singura care îți va aduce liniștea și bucuria pe care o cauți, este dragostea. E bine să ai și celelalte lucruri, îți aduc un confort, o validare, o mulțumire, e foarte tare să le ai. Și dacă poți, chiar te rog să le ai. Dar nu uita că, de fapt, absolutul ăla pe care îl cauți, e aici, în dragoste. Acolo e împlinirea!”, a zis Simina în cadrul Oracolului Vedetelor.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Alexandra Dumitru | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel