Ioana Blaj și soțul său, Ion Ducu, aspru criticați de fani. Cum s-au prezentat cei doi la nunta Oanei și a lui Vlad Gherman

Data publicării:
Sursă foto: Ioana Blaj/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Ioana Blaj/Instagram

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit religios weekendul acesta și au avut parte de o nuntă ca-n povești. Astfel, vedete cunoscute și colegi de breaslă, precum Ana Bodea, Ioana Blaj, Sânziana Negru, Ștefan Floroaica, și-au pus hainele de gală și au mers să petreacă alături de dragii lor prieteni.

Cei doi actori au avut parte de o nuntă exact așa cum visau, alături de cele mai dragi persoane din viața lor. Ceremonia religioasă a fost una extrem de emoționantă, după cum s-a văzut în videoclipurile postate de Oana Moșneagu, dar nici petrecerea nu s-a lăsat mai prejos. Aceasta a fost una memorabilă la care au luat parte nume cunoscute din showbiz-ul românesc.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au unit destinele în acest weekend, într-un cadru de poveste și au ales să sărbătorească cu stil, alături de familie și de toți colegii și prietenii lor. La spectaculoasa nuntă au fost invitați toți colegii lor din serialul ,,Lia”, însă doi dintre aceștia au fost aspru criticați de fani.

Ioana Blaj și soțul ei, Ion Ducu, taxați de fani

Printre numele cunoscute care au luat parte la marele eveniment se numără cuplul Ioana Blaj și Ion Ducu. Vedeta a strălucit la brațul soțului său, dar un detaliu nu a putut să rămână netaxat de fanii acestora. După cum bine se cunoaște, există un dress code nescris la nuntă, anume că nimeni, cu excepția miresei, nu trebuie să vină îmbrăcat în alb. Aceasta este o regulă de etichetă pe care, din respect pentru miri, ar trebui să fie respectată.

Chiar dacă sunt colegi și prieteni foarte apropiați, se pare că Ioana Blaj și soțul ei, Ion Ducu, au încălcat această regulă nescrisă. La nunta bunei sale prietene, Oana Moșneagu, Ioana Blaj a ales să poarte o rochie simplă, de tip cămașă, elegantă, doar că albă. Nu doar ea a gafat, cât și soțul ei, fiul Ruxandrei Ion, care a ales să poarte un tricou lejer alb, asortat cu niște pantaloni casual, tot albi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioana Blaj (@ioana__blaj)

 

Am putea spune că au sfidat mirii, însă nu se știe ce discuție au existat între cele două cupluri și poate frumoasa mireasă nu a fost deloc deranjată de ținutele pe care le-au ales prietenii și colegii lor, însă fanii nu s-au putut abține și au comentat instant:

,,Îmbrăcați în alb? Mireasa ce părere a avut?”, a adăugat unul dintre urmăritorii vedetei.

,,Și tu ai fost mireasă? Sau care e faza cu doamnele care își aleg fix ținută albă la nunta altei persoane? Atâtea culori pe lumea asta și voi vreți să purtați doar alb, ca mireasa.”, a adăugat un alt internaut la postarea Ioanei Blaj.

,,Au vrut să fie toți mirese. Urât din partea lor.”, i-a apostrofat un altul.

Te-ar putea interesa și: Primele fotografii cu Oana Moșneagu în rochie de mireasă. Actrița se căsătorește astăzi și arată spectaculos / foto

Cuplul celebru care a întors privirile la nunta Oanei și a lui Vlad Gherman

Printre vedetele care au participat la nunta de poveste din acest weekend și-au făcut apariția și Sânziana Negru și Ștefan Floroaica. Vedeta a făcut furori la brațul iubitului său, iar ținuta Sânzianei a atras multe priviri. Sânziana Negru a optat pentru o rochie scurtă, în nuanțe delicate de bej, care a fost completată perfect de make-up-ul său natural, care îi scoteau în evidență frumoasele trăsături și de coafura lejeră, specifică vedetei.

Vedeta și iubitul ei au strălucit împreună și păreau extrem de fericiți, din fotografiile și videoclipurile postate de Sânziana Negru în secțiunea de InstaStory, pentru a-și ține la curent fanii cu marele eveniment.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanziana (@sanziananegru)

Te-ar putea interesa și: Tradiția peste care Oana Moșneagu și Vlad Gherman vor sări la nuntă: „La Capitală nu se face”

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel