Ioana Ginghină a îmbrăcat, din nou, rochia de mireasă, la un an de la nuntă: „Sper să fie ultima, nu știm ce se poate întâmpla”. Cătălin Măruță a reacționat: „Cum adică speri?!”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Cătălin Mărută
Descriere foto: Captură video: YouTube/Cătălin Mărută

La un an de la nunta cu Cristi Pitulice, Ioana Ginghină a îmbrăcat, din nou, rochia de mireasă. Invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, actrița a mărturist că speră că este ultima dată când o îmbracă. Cătălin Măruță a reacționat imediat.

Ioana Ginghină s-a căsătorit, în urmă cu un an, cu Cristi Pitulice! Recent, actrița și soțul ei au aniversat un an de când au devenit soț și soție. Cu această ocazie, fiind invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Ioana Ginghină a decis să vină îmbrăcată în rochia de mireasă pe care a purtat-o în luna septembrie 2023.

Te-ar putea interesa și: Iancu Sterp și Denisa Coțolan se căsătoresc! Când va avea loc nunta și cine sunt nașii: „Au o singură pereche”

Ioana Ginghină, un an de la nuntă. Ioana Ginghină a îmbrăcat, din nou, rochia de mireasă

Ioana Ginghină a intrat în platoul emisiunii „La Măruță” îmbrăcată în rochia de mireasă pe care a purtat-o în urmă cu un an, la nunta cu Cristi Pitulice. Actrița, care este la a treia căsătorie, speră că noua căsnicie este noroc și ca povestea de dragoste cu soțul ei să dureze până la adânci bătrâneți. În cadrul emisiunii, vedeta a vorbit despre lecțiile învățate în actualul mariaj, accentuând importanța comunicării deschise într-o relație.

„Aceasta este rochia de mireasă. Mi-am luat-o așa, ca să o mai pot purta și nu am purta-o. Când m-ați invitat, am zis că fac o surpriză. Am curățat-o și astăzi este prima dată când o port după un an. Am zis că o iau și o să o mai port. Aș avea multe de spus. De abia la a treia căsătorie am învățat ce să spun, ce să cer, ce să fac. Nu e doar despre ce așteptări ai, ci și ce dăruiești. Trebuie să spui nu când ți-a ajuns și să țipi. Ideea este să spui din prima, să știe omul. Bărbații au puterea de concentrare mică la o discuție serioasă și atunci trebuie să fii foarte concisă, să pregătești bărbatul înainte, să-i spui că vrei să discuți ceva serios cu el, să nu-l iei direct. Abia apoi disucți, dar nu mai mult de 10 minute”, a declarat Ioana Ginghină.

Te-ar putea interesa și: Emil Rengle, reacție surprinzătoare după ce a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță cu logodnicul său, Alejandro Fernandez. Ce a transmis dansatorul în mediul online

„Sper să fie ultima rochie de mireasă, nu știm ce se poate întâmpla. Viața mi-a demonstrat că nu trebuie să mai am așteptări”

La un moment dat, Cătălin Măruță i-a complimentat rochia Ioanei Ginghină, iar actrița a mărturisit că speră să fie „ultima rochie de mireasă”, adăugând însă că viața este imprevizibilă. Vedeta a reflectat asupra faptului că, în urma experiențelor sale de viață, a învățat să se bucure de prezent fără să aibă așteptări prea mari de la viitor.

Te-ar putea interesa și: „Nu se mișcă, abia ajunge la baie”. Mara Bănică, cadou neașteptat pentru Viorel Lis. Oana a izbucnit în lacrimi: „Mă afectează să văd că-l doare”

Cătălin Măruță: Superbă rochia de mireasă, mi se pare tare că o porți.

Ioana Ginghină: Sper să fie ultima.

Cătălin Măruță: Cum adică speri?! Ești sigură că e ultima...

Ioana Ginghină: Nu știm, asta știe doar Dumnezeu.Nu știm ce se poate întâmpla. Viața mi-a demonstrat că nu trebuie să mai am așteptări și că trebuie să mă bucur de prezent.

Cătălin Măruță: Perfect. Să te bucuri de prezent atunci.

Ioana Ginghină: Așa o să fac.

 

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel