Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen
Descriere foto: Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a surprins pe toată lumea, după ce a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu. Deși fiica lui Adrian Minune a declarat că ea și șoțul ei vor avea în continuare o relație cât se poate de normală, actrița este de altă părere. 

În urmă cu o zi, Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a anunțat că ea și soțul ei, Bogdan Căplescu, s-au decis să pună capăt mariajului, după cinci ani de la cununia civilă. Deși au împreună o fetiță, cântăreața a anunțat separarea de soțul ei, dezvăluind și motivul pentru care au pus punct căsniciei. Artista a anunțat că relația s-a rupt și că ea și Bogdan Căplescu au ajuns la concluzia că nu sunt făcuți unul pentru celălalt. 

Te-ar putea interesa și: Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Te-ar putea interesa și: Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Cu toate acestea, fiica lui Adrian Minune a mărturisit că cei doi se vor respecta în continuare și vor avea o relație bună, pentru binele fiicei lor, Sofia. Cei doi se vor ocupa în continuare împreună de fetița lor, chiar dacă nu vor mai avea o legătură amoroasă. „Cu siguranță nu e momentul potrivit pentru o astfel de veste, dar prefer să fiu eu cea care vă anunță lucrul ăsta (...) De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie, sau că nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit. Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vor avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră și nu e decât un motiv de bucurie faptul că există Sofi. (...) Scopul meu și al soțului meu este ca fetița noastră să fie bine și să treacă ușor peste perioada care urmează pentru că se întâmplă schimbări în viața ei și nu e ușor pentru niciun copil care trece prin așa ceva. Sofi va face parte, în continuare, și din viața mea și din viața tatălui ei”, a spus Karmen Simionescu, pe pagina sa de Instagram, la secțiune InstaStory.

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Deși fiica lui Adrian Minune a declarat că ea și soțul ei vor menține o relație normală și bazată pe respect, Ioana Ginghină a fost ceva mai sceptică. Invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, actrița a vorbit public despre despărțirea celor doi. Ioana Ginghină a recunoscut că subiectul o sensibilizează, deoarece și ea a trecut printr-un divorț. Cu toate acestea, fosta soție a lui Alexandru Papadopol nu este de părerea că între cei doi va mai exista o relație de amiciție după separare.

Te-ar putea interesa și: Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

„Este un subiect care mă mișcă, pentru că am trecut și eu printr-un divorț. În știrile mondene am văzut că divorțează Karmen Minune și o face frumos. Înțeleg că se înțeleg foarte bine și că totul este în regulă, că rămâne o amiciție după această despărțire. (...) În final spun că mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”, a mărturisit Ioana Ginghină, în cadrul emisiunii „La Măruță”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel