Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină a vorbit despre relația pe care o are cu Cristi Pitulice, dar și despre cum se înțelege bărbatul cu fiica ei. De asemenea, actrița a dezvăluit prin ce schimbări a trecut de când trăiește această poveste de dragoste care a împlinit-o. 

Invitată în cadrul podcastului lui Jorge, Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice. Cei doi s-au căsătorit anul trecut și sunt mai fericiți ca niciodată.

„E mult mai liniște și pace în relația asta”

Actrița a mărturisit că această relație i-a adus liniștea de care avea nevoie și a ajutat-o să fie bine cu ea și să nu mai simtă nevoia de a demonstra ceva în mod repetat. Vedeta a recunoscut că nu se simțea în totalitate la locul ei în vechile relații și că avea o nesiguranță pe care a conștientizat-o abia după ce a văzut cum trebuie să fie de fapt o poveste de iubire. De asemenea, Ioana Ginghină a vorbit despre relația dintre fiica ei, Ruxandra, și actualul soț. Actrița a dezvăluit că nu se aștepta ca bărbatul să își ia atât de în serios rolul de tată, fiind plăcut surprinsă de felul în care acesta a avut și are grijă de fiica sa, tratând-o ca pe propriul copil.

„E mult mai liniște și pace în relația asta. Și nu neapărat că mă certam în celelalte relații, dar pur și simplu acum mă simt eu foarte bine cu mine, nu mai trebuie să demonstrez nimănui nimic. Cumva sunt mai relaxată. Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță pe care nu o conștientizam atunci. Când poți să compari, atunci realizezi. (...) Ne-am cunoscut când Ruxi avea 10 ani.

Când am divorțat am zis că o să-mi găsesc un bărbat care să îmi accepte copilul, care o să țină la el, dar nu credeam că o să existe iubire. Până să vină Cristi în viața mea, eu o duceam pe Ruxi la școală. Eu nu mai fac asta de când a venit Cristi în viața mea. Îi face micul dejun”, a declarat Ioana Ginghină, în cadrul podcastului „Vorba lu' Jorge”.

Te-ar putea interesa și: Ioana Ginghină, confesiuni emoționante despre divorțul de Alexandru Papadopol: „Nu mai există nimeni care să mă poată răni așa”

„Am un om care mă iubește așa cum sunt”

Ioana Ginghină a povestit și cum s-a cunoscut cu soțul ei. Deși când s-au văzut pentru prima dată nu s-a întâmplat nimic pentru că încă nu se aflase că a divorțat, la a doua întâlnire bărbatul a făcut primul pas, lucru care a surprins-o plăcut. Actrița a mărturisit că unul dintre cele mai importante lucruri în relația lor este faptul că se acceptă așa cum sunt. Ioana Ginghină a precizat că soțul ei o iubește așa cum e, felul ei autentic fiind unul dintre motivele pentru care l-a cucerit. Mai mult decât atât, actrița a spus că se simte, în sfârșit, personajul principal în povestea ei, lucru ce nu s-a întâmplat în relațiile anterioare.

„Și el e mai de casă. E bărbat pe cale de dispariție, știe să facă de toate. Tâmplărește, noi avem grădină de legume pe care el o întreține. E foarte de casă din toate punctele de vedere. Eu fac evenimente pe copii și el, la vremea aia, organiza un tren turistic și avea și varianta pentru copii. M-a chemat ca firmă și ne-am cunoscut o dată în aprilie, dar nu s-a întâmplat nimic pentru că nu se știa că eu sunt divorțată. Mie mi-a plăcut de el.

A doua oară când ne-am văzut se anunțase că sunt divorțată, liberă și a făcut și el primul pas. A și făcut-o foarte frumos. (...) Am un om care mă acceptă așa cum sunt. Și știu că dacă aici spun și fac o prostie, el va spune „Da, poate m-a deranjat, dar e Ioana mea, așa o știu, asta mă bucură la ea, asta îmi place la ea”. Am un om care mă iubește așa cum sunt. El știe foarte bine cum m-a găsit. Eu nu am fost niciodată Soarele, să se învârtă după mine planetele, acum cumva sunt așa”, a mai spus Ioana Ginghină.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel