Ipocrizie cu meciul din cuşcă dintre Perversu, Roxana Ţuţu şi Bettyshor, criticat intens pe internet

Data publicării:
 Captură video: Facebook/RXF
Descriere foto: Captură video: Facebook/RXF

În urmă cu câteva săptămâni, presa naţională, cea internaţională, dar şi internauţii, au luat foc după ce au văzut meciul din cuşcă dintre Sorin Ion, poreclit "Perversu' de pe Târgu Ocna", şi Roxana Ţuţu, fostă participantă la Casa Iubirii, şi Bettyshor, luptătoare de MMA.

Am discutat cu Yani Zaharia, campion mondial la Kempo, despre acest meci şi l-am întrebat dacă astfel de evenimente nu aruncă mai degrabă o umbră asupra sportului de contact.

"E o sabie cu două tăişuri. Noi nu promovăm astfel de meciuri, noi nu am vrea să luăm parte la astfel de meciuri. Dar mi se pare o ipocrizie foarte mare ca toată lumea pe internet să spună că sportivii adevăraţi nu au bani de antrenamente, nu au condiţii adevărate. Iar când ne uităm pe instagram, pe reţelele sociale, sportivii adevăraţi au 15 like-uri şi 2 comentarii la o poză, iar oamenii care luptă în astfel de show-uri au 50.000 de like-uri. Înseamnă că lumea vrea să vadă astfel de lucruri.

Eu sunt convins că dacă nimeni nu ar plăti acel abonament payperview, aceste gale probabil nu s-ar mai face. Dar atâta timp cât lumea plăteşte să vadă chestia asta, e evident că lumea o să primească lucrurile astea.

Mi se pare că lumea a victimizat fetele acelea, fără ca ele să vrea lucrul ăsta. Pentru că ele îşi doresc revanşa. Mi se pare ciudat ca eu să vreau revanşa, iar alţii să mă victimizeze. Acele fete au mai avut câte un meci în MMA. Au avut căşti de protecţie, mănuşi, protecţie interioară, era şi un arbitru în cuşcă, deci totul pare corect. Mi se pare că a fost impecabil acel meci, vorbind de protecţie şi reacţiile arbitrului. Bărbatul nu avea voie să lovească la pământ, aşa cum implică MMA-ul. A avut o dată intenţia de a lovi, iar arbitrul a intervenit exemplar. Deci nu avea cum să se întâmple nimic rău", a declarat Yani Zaharia pentru DCSport.

Citește întreaga știre pe DC Sport.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sport


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel