Irina Columbeanu, primul interviu alături de tatăl ei, la șase ani după ce s-a mutat în America: „Sunt cea mai fericită fată din lume!”

Data publicării:
Captură video: YouTube/WOWnews
Descriere foto: Captură video: YouTube/WOWnews

Irina Columbeanu a acordat primul său interviu alături de tatăl ei, la șase ani după ce s-a mutat în America. Fostul om de afaceri a mărturisit că regretă că fosta sa soție nu a venit să-l viziteze alături de fiica lor. „Îmi este dor de ea. Mi-aș fi dorit să vină”, a spus Irinel Columbeanu.

Vineri, 14 iunie, Irina Columbeanu a ajuns în România pentru a petrece câteva zile alături de tatăl ei. Era un copil atunci când a plecat împreună cu mama sa, Monica Gabor, în America. Acum, fiica lui Irinel Columbeanu are 17 ani și este o adevărată domnișoară. 

Irina Columbeanu, primul interviu alături de tatăl ei, la șase ani după ce s-a mutat în America: „Sunt cea mai fericită fată din lume!”

Din 2018, Irina Columbeanu locuiește în Statele Unite ale Americii alături de mama sa, iar acum, după șase ani, s-a întors în țară pentru a-și revedea tatăl și pentru a petrece câteva zile alături de el.  Adolescenta a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni, vineri, 14 iunie, iar acolo a fost întâmpinată de Irinel Columbeanu care a așteptat-o cu un buchet de flori. Cei doi au fost extrem de emoționați, s-au îmbrățișat, iar la scurt timp au dat și primul interviu împreună pentru WOWnews.

„Sunt cea mai fericită fată din lume!”, a spus Irina Columbeanu.

„Și eu sunt cel mai fericit tată din lume!”, a adăugat și Irinel Columbeanu.

„Drumul a fost foarte extenuant. A durat cam 24 de ore, că a trebuit să aștept la aeroportul din Paris, dar nu contează pentru că am ajuns cu bine și acum sunt cu tatăl meu. Deci totul a fost perfect. Viața mea în America este de vis! Sunt foarte recunoscătoare și chiar îmi place foarte mult să locuiesc acolo. Merg la școală, conduc, lucrez și învăț.

O calitate pe care eu am moștenit-o de la tatăl meu ar fi iubirea pentru învățătură, pentru că el este foarte inteligent. Mereu învață, constant învață lucruri noi și așa am decis și eu să nu mă opresc din a studia și să acumulez informații noi”, a precizat Irina Columbeanu.

Te-ar putea interesa și: Revedere în lacrimi! După șase ani, fiica lui Irinel Columbeanu a venit să-și viziteze tatăl / Video

Te-ar putea interesa și: „În curând”. Irinel Columbeanu se pregătește să devină socru mic: „S-ar putea să fie cerută în căsătorie”

Irinel Columbeanu regretă că Monica Gabor nu a venit să-l viziteze împreună cu fiica sa: „Îmi este dor de ea. Mi-aș fi dorit să vină”

Înainte ca fiica sa, Irina Columbeanu, să vină să-l viziteze, Irinel Columbeanu a mărturisit că și-ar dori ca la aeroport să-și facă apariția și fosta sa soție, Monica Gabor. 

„Nu cred că va veni și Monica împreună cu Irina. Mi-aș fi dorit să vină, îmi este dor de ea. De Monica mă leagă amintiri, nunta care s-a petrecut la Izvorani”, a spus Irinel Columbeanu, înainte ca fiica sa să ajungă în România.

Te-ar putea interesa și: Irinel Columbeanu a dat-o de gol pe Monica Gabor. Cu ce se ocupă fosta soție în America: „Nu a reușit să-și realizeze visul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel