Irina Columbeanu, susținută de Monica Gabor pentru a-l vizita pe Irinel în România, după 6 ani: „M-a ajutat foarte mult”

Data publicării:
Captură video: YouTube/WOWnews
Descriere foto: Captură video: YouTube/WOWnews

Irina Columbeanu a oferit mai multe detalii emoționante, într-un interviu rar, alături de tatăl său.

Irina și Irinel Columbeanu au avut parte de o revedere extrem de emoționantă, la care a fost martoră o țară întreagă. Cei doi s-au reîntâlnit după șase ani de zile și chiar dacă fostul milionar avea dorința de a-și revedea fiica în țara natală de ani de zile, în sfârșit acest vis, ce părea departe de a fi real, s-a întâmplat. Astfel, după aproximativ 24 de ore de zbor, Irinuca a ajuns în țara sa natală, în brațele celui care i-a făcut copilăria să fie extrem de frumoasă. Chiar dacă tânăra nu a fost însoțită și de mama sa, Monica, care a ales să rămână în America, se pare că femeia a susținut-o extrem de mult pe adolescentă să-și poată revedea tatăl.

„Normal, da, m-a susținut. Chiar m-a ajutat foarte mult să ajung ajung aici. Este și femeia vieții mele.”, a declarat Irina Columbeanu în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță.

Citește și: Ce vrea să devină Irinuca Columbeanu și unde plănuiește să se mute. Fiica fostului milionar visează să salveze vieți

Irina Columbeanu îi este extrem de recunoscătoare tatălui său

Chiar dacă a plecat deja de ani de zile în America, acolo unde duce o viață minunată, Irina Columbeanu nu a uitat de sacrificiile pe care tatăl său le-a făcut în copilărie pentru ea. Tocmai din cauza acestui lucru, tânăra își dorește să-i întoarcă acum toate acele gesturi și vrea să-l sprijine financiar ori de câte ori are posibilitatea.

„Am întreținut conexiunea prin Facetime și prin mesaje, suntem foarte apropiați. Da, sunt hostess la un restaurant italian, dau meniuri, fac chestii din astea și fac și eu niște bani și îi trimit tatălui meu și îmi place să lucrez.”, a continuat Irina Columbeanu.

„Nu mai este nevoie să spun nimic, decât că sunt foarte fericit. Contat că a crescut o domnișoară în toată regula.”, a spus și Irinel Columbeanu.

„Enorm de mult (n.r. îi este recunoscătoare tatălui său pentru ce a făcut pentru ea). Nu aș fi existat dacă nu ar fi tatăl meu aici, nu aș fi unde sunt acum, fără el. A sacrificat multe pentru mine și îi mulțumesc, știu prin câte a trecut pentru mine și familia noastră. Cel mai important sfat a fost să nu mă schimb în ce vra lumea să mă schimb, să rămân cum sunt eu, să fiu bună la suflet, generoasă, cum este el, să fiu ca el.”, a mai spus adolescenta.

Te-ar putea interesa și: Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Ce dorință mai are Irina

Când vine vorba de dorințele pe care le mai are în legătură cu tatăl său, Irina Columbeanu spune că și-ar dori să plece cu acesta într-o altă țară și să aibă parte de noi experiențe și de amintiri cu acesta.

„Anul trecut a venit să mă viziteze în America și a fost super, am putut să conduc, să-i arăt unde locuiesc și chiar a fost foarte tare. Probabil mi-aș dori să mergem în altă țară acum, deja a venit în America.”, a mai spus tânăra.

VEZI și: De ce a ales Pepe să aibă shaorma în meniul de nuntă: „Am avut rețetă proprie, tot ce trebuie”. Nu a acceptat darul de la invitați



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel