Irina Fodor, schimbare radicală de look. Fanii au rămas fără cuvinte: „Era să nu te cunosc”

Data actualizării: | Data publicării:

Irina Fodor și-a uimit fanii prin ultima apariție de pe rețelele de socializare.

Irina Fodor este una dintre prezentatoarele de succes ale orei actuale din România. Vedeta se află la cârma a două show-uri de importante de pe Antena 1, America Express și Chefi la Cuțite, pe care le-a preluat după ce Gina Pistol a decis să se retragă din televiziune. Chiar dacă, până în acel moment, soția lui Răzvan Fodor nu mai prezentase niște proiecte atât de urmărite și apreciate, fanii au adorat-o imediat, datorită naturaleții aparte, de care aceasta dă mereu dovadă. Mai mult, în timp ce multe persoane publice apelează la fel de fel de îmbunătățiri ce țin de aspectul fizic, aceasta povestea în trecut faptul că nu a recurs până acum la astfel de metode de înfrumusețare, ba chiar dezvăluia că nu și-a vopsit nici măcar părul. Totuși, dacă fanii au fost obișnuiți să o vadă pe aceasta până acum cu părul drept și coafat cât mai simplu, aceștia au avut parte o mare surpriză din partea prezentatoarei de la Antena 1, care s-a afișat cu o schimbare de look radicală.

„Ta-daaam! Nu a durat mult transformarea de la păr drept la păr creț…doar vreo 4 ore și jumătate. Cred că o să și înrămez pozele astea, că altă dată nu mai pup!”, a scris Irina Fodor pe rețelele de socializare.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Fodor (@irina_fodor)

După cum era de așteptat, reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Astfel, internauții au fost de-a dreptul uimiți de transformarea frumoasei prezentatoare, pe care au ținut să o complimenteze într-un număr cât mai mare.

„Woooow, nu cred ca aș avea atâta răbdare” / „Ce frumos îți stă” / „Superbă” / „Ești superbă! Îți stă foarte bine!” / „Ptiu să nu te deochi, era să nu te cunosc, îți șade bine..o seară frumoasă”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor săi.

Te-ar putea interesa și: Gestul făcut de Radu Vâlcan, care a supărat-o pe Adela Popescu: „Să vedeți ce jignire publică a putut face!”

Secretul siluetei perfecte 

Nu doar părul Irinei Fodor arată perfect, ci și silueta vedetei, care este una ca trasă prin inel. Astfel, vedeta ne dezvăluia în trecut că nu face niciun sacrificiu pentru a arăta bine, ba chiar soția lui Răzvan Fodor și-ar dori să acumuleze câteva kilograme în plus.

"Eu nu țin nicio dietă, doar că programul meu este foarte, foarte aglomerat. Uneori fac lucruri pentru care m-ar certa orice medic: uit să mănânc, mă trezesc că este 16-18:00 și că am uitat să mănânc în ziua respectivă. Toată lumea îmi spune să mă mai îngraș și încerc din răsputeri să fac lucrul acesta, iar în ultima vreme chiar simt că am pierdut 2-3 kilograme, pe care nu ar fi trebuit să le pierd. Nu am fost niciodată grăsuță, deci probabil că acesta este motivul pentru care atunci când slăbesc din cauza stresului se și vede foarte repede. Cred că îmi trebuie o perioadă lungă de relaxare ca să mă întremez. De obicei, reușesc să mă îngraș în vacanțe, dar n-am mai reușit să plec nicăieri, în ultima vreme. Este totuși un lucru pe care nu-l mănânc și, anume, dulce. Nu prea mănânc zahăr. Poate ăsta e un secret.", declara în trecut Irina Fodor, în exclusivitate pentru Spectacola.

VEZI și: Diferența mare de vârstă dintre Irina și Răzvan Fodor: „Eram și mai mare decât ea, și sărac, dar cumva, am păcălit-o și a zis da”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel