Irinel Columbeanu a dat-o de gol pe Monica Gabor. Cu ce se ocupă fosta soție în America: „Nu a reușit să-și realizeze visul”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură TV/ Cristi Brancu/ Exclusiv VIP/ Facebook, Monica Gabor
Descriere foto: Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură TV/ Cristi Brancu/ Exclusiv VIP/ Facebook, Monica Gabor

Irinel Columbeanu, fostul soț al Monicăi Gabor, a făcut recent dezvăluiri despre viața pe care o duce în America. Fostul om de afaceri a dat-o de gol pe mama fiicei sale și a spus ce meserie are.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Cei doi s-au căsătorit în 2006, iar la un an distanță a venit pe lume fiica lor, Irina. Din păcate, relația a ajuns la final după cinci ani de căsnicie. În 2011, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au decis să divorțeze și să meargă pe drumuri separate.

Câțiva ani mai târziu, fosta soție a milionarului și-a găsit fericirea în brațele unui om de afaceri chinez și s-au stabilit împreună în America. Monica Gabor și Mr. Pink și-au ținut relația departe de ochii curioșilor. Chiar și căsătoria au făcut-o în secret. După ce au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă, Monica a luat numele de familie Poe Qui Ying Wangsuo.

Te-ar putea interesa și: „În curând”. Irinel Columbeanu se pregătește să devină socru mic: „S-ar putea să fie cerută în căsătorie”

Irinel Columbeanu, amintiri de la nunta cu Monica

Într-un interviu pentru Xtra Night Show, Irinel Columbeanu și-a amintit de momentul în care s-a căsătorit cu fosta lui soție, dar a vorbit și despre relația pe care aceasta o are de mai bine de 10 ani cu Mr. Pink. El a mărturisit că încă ține legătura cu ea și că este destul de cunoscută în America, deși nu a reușit să-și realizeze visul de a deveni actriță.

„Țin legătura și cu Monica. Am observat că este destul de cunoscută în America. Nu a reușit încă să-și realizeze visul de a deveni actriță de cinema, dar probabil că va reuși. Numele ei este Poe Qui Ying Wangsuo. Nu o mai cheamă Monica Columbeanu.

De organizarea nunții noastre nu m-am ocupat eu, ci nașul meu, care locuiește în Cluj-Napoca. El a fost cu organizarea. Au fost mai multe trupe, care au interpretat niște cântece care le plăceau mirilor, adică Monicăi și mie. Din păcate, de la nuntă nu mai am albume, au ars foarte multe, dar am un album cu fiica mea pe care îl păstrez cu sfințenie la mine în cameră”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Te-ar putea interesa și: Soțul Danei Roba cere arest la domiciliu, la un an de la tragedie. Unde ar vrea să locuiască: „Adresa lui de buletin este exact unde locuiesc eu”

Irinel Columbeanu nu s-a putut abține. Cu ce se ocupă Monica Gabor în America: „Nu a reușit să-și realizeze visul”

Deși Monica nu a reușit să-și realizeze visul de a deveni o vedetă internațională, ea se descurcă foarte bine în America. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu este profesoară de engleză, dar se ocupă și de firma soțului ei, Mr. Pink.

„Monica este în continuare profesoară de engleză, meserie pe care a practicat-o mult timp după ce a ajuns în Statele Unite. De asemenea, ea are grijă de firma soțului ei, domnului Pink. Este firma care a dezvoltat o aplicație din care s-a creat TikTok”, a precizat Irinel Columbeanu”, a mai mărturisit Irinel Columbeanu.

Te-ar putea interesa și: Daiana Estera, ultima iubită a lui Irinel Columbeanu, dezvăluiri incredibile. Cum și-ar fi pierdut fostul milionar toată averea: „Este un om naiv”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel