Irinel Columbeanu, relație specială cu soțul fostei soții. Cum îl descrie afaceristul pe Mr. Pink

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ TARE DE TOT
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ TARE DE TOT

Irinel Columbeanu a petrecut, recent, timp cu familia fiicei sale, Irinuca, în SUA. Cum s-a simțit fostul milionar în Malibu.

După o lungă perioadă de mai bine de cinci ani, Irinel Columbeanu a avut o întâlnire emoționantă cu fiica sa, Irina. Acest moment a avut loc la recepția unui hotel, unde fostul soț al Monicăi Gabor era cazat. Cei doi și-au reîntâlnit privirile și au trăit un moment plin de încărcătură sentimentală, în care emoțiile puteau fi citite pe chipurile lor. Era momentul mult așteptat pentru a-și reconstrui legătura familială și a reface punți spre o comunicare sănătoasă.

De asemenea, Irinel Columbeanu a fost invitat pentru prima dată la vila din Malibu, unde locuiau Irina, Monica, Mr. Pink și fiul acestuia.A fost o ocazie deosebită de a cunoaște mediul de viață al fiicei sale și de a petrece timp împreună într-un cadru relaxant și prietenos.

Cum a fost prima revedere

Fostul soț al Monicăi Gabor a descoperit cu bucurie că în locul copilei pe care o lăsase să locuiască peste Ocean s-a dezvoltat o adevărată domnișoară. Această constatare a fost o adevărată surpriză plăcută pentru el, evidențiind faptul că fiica sa a crescut într-un mediu în care valorile și educația au fost promovate și însușite cu succes. Această observație l-a încântat și i-a confirmat că decizia de a-și permite fiicei să-și petreacă timpul în străinătate a fost una bună, iar rezultatele sunt evidente. Astfel, fostul soț al Monicăi Gabor a avut ocazia să aprecieze transformarea impresionantă a copilei sale într-o tânără elegantă și rafinată, care a devenit o sursă de mândrie și satisfacție pentru el.

„Prima întâlnire a fost la recepția hotelului unde am fost cazat. Ne-am luat în brațe. S-a înălțat foarte mult din 2018, de când nu ne-am văzut. Vrea să se ducă la tot felul de colegii. M-a întrebat pe mine, de m-aș pricepe eu. E interesată de psihlogie în primul rând. Am stat fix o săptămână. Irina e foarte bine, a crescut frumos”, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru CANCAN.RO.

Vezi și: Relația lui Irinel Columbeanu s-a destrămat. Iubita lui, Ani, l-a părăsit definitiv: „N-a fost să fie”

Vezi și: Tragedia pe care era să o comită Irinel Columbeanu: „Am ținut-o suspendată afară, pe pervaz”

Are o părere bună despre Mr. Pink

Fostul om de afaceri a dezvăluit experiența sa petrecută alături de Irina, Mr. Pink și Monica Gabor. În premieră, el a avut ocazia să viziteze vila din Malibu, care este căminul actual al acestora. Această experiență a fost deosebit de valoroasă, deoarece a permis fostului om de afaceri să se apropie mai mult de fiica sa, Irinuca.

„Am fost prin toate locurile posibile, doar noi doi. Irina venea și mă lua cu mașina, de la hotel. M-am întâlnit și cu Monica și Mr. Pink. Am ieșit și cu băiatul lui, se înțelege foarte bine cu Irina. Mr. Pink s-a purtat foarte frumos, e un domn așa cum l-am considerat de la început. Am mers la tot felul de restaurante. Am fost pentru prima oară și la ei la Malibu. E spectaculos, cu palmieri peste tot. Am fost să vedem și mașini de epocă. Ne-am întâlnit cu Mr. Pink, de Ziua Tatălui, pe 17 iunie, să sărbătorim”, a mai spus acesta, potrivit sursei precizate.

Vezi și: Irinel Columbeanu și-a revăzut fiica, după 5 ani: „Am fost foarte impresionat să constat că..” Ce a observat schimbat la Irina

Vezi și: Irinel Columbeanu a plecat în State, să-și viziteze fiica. Cine i-ar fi plătit biletul de avion

Vezi și: Irinel Columbeanu rupe tăcerea cu privire la noua parteneră. Cum arată femeia de afaceri care i-a răpit inima fostului milionar, la 66 de ani: „Ne-am cunoscut acum câteva zile”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel