Irinel Columbeanu, vizitat la azil de fosta iubită de acum 25 de ani. Cine este femeia care l-a surprins pe fostul milionar: „Amândoi ne-am bucurat. A fost emoționant”

Data publicării:
Descriere foto: Irinel Columbeanu, captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Descriere foto: Irinel Columbeanu, captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV

Irinel Columbeanu a avut parte de o vizită neașteptată la azil.

Viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat radical, după ce a pierdut toată averea și a ajuns să își trăiască viața într-un azil de bătrâni. În urma situației sale, mulți au sărit să-l critice pe fostul milionare pentru faptul că nu a știut cum să-și gestioneze afacerile. Cu toate astea, au fost și persoane care l-au compătimit pe Irinel Columbeanu și i-au sărit în ajutor, în aceste momente dificile prin care trece. 

Irinel Columbeanu, vizitat la azil de fosta iubită de acum 25 de ani

Printre cei care și-au făcut apariția la azilul unde este cazat Irinel Columbeanu, s-a numărat și Brianna Caradja, fosta iubită a milionarul, de pe vremea când avea doar 25 de ani. Chiar dacă au decis să meargă pe drumuri separate, cei doi au păstrat o relație frumoasă de prietenie, astfel că femeia nu l-a putut da uitării, mai ales în aceste momente grele. Fostul om de afaceri a rămas surprins de vizita pe care a primit-o și nu se aștepta nicio clipă să o revadă pe Brianna, după atâta timp.

„ Am fost și merg să-l văd. Locul e frumos, la fel ca și amplasamentul. Serghei Mizil a făcut un gest frumos și a deschis un cont pentru el.

A găsit oameni care au contribuit.  Ceilalți care l-au uitat acum, nu știu cât de prieteni i-au fost. E complet irelevant ce a fost între noi, e o persoană cu care am rămas într-o relație de amiciție. Și el m-a sunat și am fost când și-a lansat cărțile. Noi ținem legătura.  E trist că unii oameni sunt acolo lângă tine doar când strălucești. Dar e bine că Iri nu e uitat. E un gest care-l emoționează, amândoi ne-am bucurat, și eu m-am bucurat să-l văd. Nu contează că e într-un palat sau într-un azil, nu contează mașina în care se urcă.Eu văd persoana, omul. Iri e același prieten pe care-l știu de atâția ani. E foarte ok. Omul care vrea să dea, găsește de unde… Cel mai prețios lucru e să oferi și din timpul tău, să fii acolo ca prezență fizică. Există multe modalități de a-i fi alături. ”, a declarat Brianna Caradja pentru Cancan.

Ce pensie primește Irinel Columbeanu lunar

Irinel Columbeanu a recunoscut că primește o sumă foarte mică de bani de la stat, care nici nu ajung pe mâna lui, deoarece are poprire pe pensie. 

„Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am poprire la bancă pe pensie!

Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial. În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum, însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, în podcastul lui Serghei Mizil, găzduit chiar la azil, potrivit click!

Citește și: Selly îl taxează dur pe Irinel Columbenu, după ce a ajuns la azil: ”Ți le și cauți când ai 50 de ani și te însori cu una de 18. I-a plăcut tinerețea. Uite cum era și cum a ajuns...”.

Obiceiul pe care Irinel Columbeanu îl are în fiecare dimineață, la azil: „La prima oră! Așa îi place lui!”

Monica Tatoiu, reacție furibundă după ce Irinel Columbeanu a rămas fără avere: „Care om de afaceri? Știm de unde au venit banii”

Imagini emoționante cu Serghei Mizil, în timp ce îl ajută pe Irinel Columbeanu să mănânce. Fostul om de afaceri ar suferi de Alzheimer

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel