Ispita Diandra, dezvăluiri din culisele „Insula Iubirii”. Ce s-a întâmplat după venirea din Thailanda

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Antena 1
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Antena 1

Ispita Diandra a dat cărțile pe față și a făcut dezvăluiri din culisele emisiunii „Insula Iubirii”. 

Diandra este, probabil, cea mai celebră ispită feminină de anul acesta de la „Insula Iubirii”. Ea și-a făcut rolul ca la carte și a reușit să îl testeze pe concurentul Andrei la maximum. 

Încă din primele episoade, Diandra și Andrei s-au apropiat în mod evident, iar cu timpul micile apropieri s-au transformat în atingeri, săruturi și priviri pasionale. Cei doi se purtau ca și cum trăiau o frumoasă poveste de dragoste, deși Andrei era căsătorit de peste 10 ani cu Cristina. Bărbatul a mărturisit în nenumărate rânduri că a creat cu Diandra o conexiune pe care nu a reușit să o creeze cu soția sa în cei 10 ani de căsnicie. Părea că și ispita îi împărtășește sentimentele și de aceea toată lumea se aștepta ca cei doi să plece împreună de pe insulă.

Șocul a venit, însă, la ceremonia finală, atunci când Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii, i-a întrebat pe cei doi cum doresc să plece acasă: împreună sau separat. Andrei deja se despărțise de soția sa, Cristina, așa că răspunsul său a fost unul ferm și clar, spunând că vrea să părăsească show-ul alături de Diandra. Cu toate acestea, ispita a luat o decizie la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Aceasta a spus că își dorește să plece singură de pe insulă pentru că este de părere că Andrei mai are câteva lucruri de rezolvat înainte de a începe o relație cu ea. De asemenea, Diandra a adăugat faptul că amândoi merită să construiască ceva frumos pe o fundație sănătoasă, nu pe dărâmăturile unei foste relații, evidențiind că bărbatul este căsătorit încă.

Te-ar putea interesa și: Cum au plecat Diandra și Andrei de la Insula Iubirii. Nimeni nu se aștepta la asta!

„Nu păstrez legătura cu concurenții”

Acum, Diandra a povestit ce a însemnat experiența insulei pentru ea, dar și ce a învățat în cele 21 de zile petrecute în Thailanda. Ispita a declarat că a învățat ce este respectul, comunicarea și că a ajuns la concluzia că cine iubește cu adevărat, iubește sănătos. De asemenea, aceasta a precizat că nu păstrează legătura cu vreun concurent, dar că se întâlnește, atunci când are ocazia, cu ispitele pentru a petrece timp împreună. 

„A fost o experiență zdruncinantă, dar în sensul bun. Te transformă o experiență de genul acesta și te face să descoperi mai multe lucruri despre tine, în primul rând. Depinde și din ce postură mergi. Dacă mergi din postura de ispită, cu siguranță poți să îți dai seama și poți să vezi o perspectivă din exterior asupra relațiilor și asupra a ceea ce credeai tu despre căsnicii sau cum stau lucrurile pe termen lung între parteneri. Am învățat ce este respectul, comunicarea deschisă și concluzia la care eu am ajuns în cele din urmă după toată experiența asta este că motto-ul „Cine iubește nu lasă” era mai degrabă „Cine iubește, iubește sănătos”.

Am devenit o versiune mai bună a mea, o versiune mai fermă, mai stăpână pe sine, mai hotărâtă și mai convinsă decât înainte de ceea ce își dorește de la un bărbat și de la o relație. Când apari la televizor e inevitabil să nu apară și valul de hate și e imposibil să nu te afecteze dacă ești uman, dacă ai suflet și sentimente. Au fost câteva zile când am fost mai afectată, în momentul acela m-am retras din online, am decis să iau o pauză de la tot, ca să pot să fiu din nou obiectivă și să pot să îmi dau seama că, de fapt, ceea ce se întâmplă în online din partea oamenilor nu e despre noi și despre ceea ce am trăit noi acolo, ci despre perspectiva lor și punctul lor de vedere, care poate să fie în funcție de ceea ce a trăit fiecare în viața sa. Eu, personal, nu păstrez legătura cu concurenții, dar cu celelalte ispite am păstrat legătura, când vin ele la Cluj sau când vin eu la București ne petrecem timpul împreună”, a declarat ispita Diandra pentru cei de la Antena Stars. 

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel