Ispită la Insula Iubirii, ispită și în viața reală: A recunoscut ce i-a făcut celei mai bune prietene! - Foto în articol

Data publicării:
Insula iubirii
Descriere foto: Insula iubirii

Printre ispitele din sezonul opt al Insulei Iubirii se numără și o tânără care, în viața reală, i-a furat iubitul celei mai bune prietene. Totul s-a întâmplat cu câteva săptămâni înainte să meargă în Thailanda, la emisiune.

Este vorba despre una dintre ispitele care s-au făcut remarcate în emisiune, respectiv Mădălina Maricuț, în vârstă de 25 de ani. Tânăra a reușit să îl ispitească pe Daniel Ungureanu, cunoscut ca Dani Boy, făcând să uite de partenera sa, alături de care a stat 5 ani. Mai mult, după emisiune cei doi și-au continuat povestea începută în Thailanda, la emisiune.

 

”M-am combinat cu iubitul prietenei mele”, mărturisește Mădălina

 

Însă, se pare că Mădălina a mai exersat această ipostază, de ispită, și în viața personală, după cum ea a relatat la primul interviu la Insula Iubirii, chiar dacă nu și-a propus expres să facă acest lucru. Tânăra a făcut o mărturisire care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. I-a furat iubitul prietenei ei cele mai bune. Astfel, Mădălina a mers în Thailanda, având în spate o experiență, cu privire la a destrăma cuplurile.

Citește și - A jucat sau nu Marcel doar rolul de ispită? Maluma a dat cărțile pe față! - https://www.spectacola.ro/a-jucat-sau-nu-marcel-doar-rolul-de-ispita-maluma-a-dat-cartile-pe-fata_41127.html 

Ce a spus în primul interviu de la Insula Iubirii, clip devenit viral pe rețelele sociale

 

”Reporter insula Iubirii: Tu în general desparți cupluri?

Mădălina Maricuț: În general nu, dar se mai întâmplă!

Reporter insula Iubirii:: Când s-a întâmplat ultima dată?

Mădălina Maricuț: Acum trei săptămâni.

Reporter insula Iubirii: Și, știai?

Mădălina Maricuț: Da, era prietena mea.

Reporter insula Iubirii: Wow…cum s-a întâmplat?

Mădălina Maricuț: Eu am vorbit cu prietenul lui cinci zile pentru că era h*ndicapat. Mă scuzați! Și era puțin psihopat (…).

Reporter insula Iubirii: Cu prietenul prietenei tale ce s-a întâmplat?

Mădălina Maricuț: Păi, lui îi plăcea de mine.

Reporter insula Iubirii: Și s-a întâmplat ceva între voi?

Mădălina Maricuț: S-a întâmplat da. M-am combinat cu iubitul prietenei mele”, a mărturisit Mădălina.

*Captură video Insula Iubirii Antena Play

Mădălina Maricuț are 25 de ani, fiind una dintre ispitele feminine care a atras atenția în această ediție a emisiunii. Tânăra a absolvit Facultatea de căi ferate, drumuri și poduri. În prezent este inginer constructor la un șantier de pe centura Capitalei. Dar, Mădălina este și o fire artistică. Face parte dintr-o trupă de dans. 

Citește și articolul - Greu de imaginat prin ce a trecut ispita Marcel ”Maluma” de la Insula Iubirii. Mărturii cutremurătoare: Aveam țurțur la nas - Video https://www.spectacola.ro/greu-de-imaginat-prin-ce-a-trecut-ispita-marcel-maluma-de-la-insula-iubirii-marturii-cutremuratoare-aveam-turtur-la-nas-video_41185.html 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel