Ispita Marcel, propuneri șocante pentru Maria: „Dacă vrei, fac și chestia asta, îmi asum”

Data publicării:
Sursă foto:Captură foto Facebook și Instagram Maria Adriana și Andrei Marcel
Descriere foto: Sursă foto:Captură foto Facebook și Instagram Maria Adriana și Andrei Marcel

Marcel, celebra ispită de la „Insula Iubirii”, nu s-a mai abținut și i-a făcut Mariei propuneri neașteptate. Tânăra a rămas fără cuvinte.

Marcel, ispita de la „Insula Iubirii” este deja o figură cunoscută de întreaga țară. Acesta i-a fermecat nu doar pe colegii săi, ci și pe telespectatori, încă din prima ediție a acestui sezon al emisiunii. Amuzant, respectuos și sensibil, Marcel a arătat că sub imaginea de băiat rău, se află un om cald și atent. Expresiile sale deja au devenit celebre: „Hola mami, que guapa”, „Stilul meu e mai chulo”, „Să vedem sumsetul” sunt doar câteva dintre ele, devenind cunoscute de o întreagă țară.

Încă din prima zi, Marcel a fost fermecat de Maria, concurenta care a venit împreună cu iubitul său, poreclit „Dany Boy”. El ar fi primit acest nume datorită faptului că a avut foarte multe relații într-un timp foarte scurt. Maria s-a apropiat și ea destul de rapid de Marcel, fiind atrasă de firea lui caldă și sinceră. Ispita a știut când să îi fie alături și a încurajat-o de fiecare dată când iubitul ei a făcut ceva ce a deranjat-o. Chiar mai mult de atât, Marcel îi pregătește micul dejun Mariei în fiecare dimineața și doarme în living, pe canapea, pentru a fi cât mai aproape de camera acesteia. Cu toate că, la început, aceste gesturi au impresionat-o pe tânără, cu timpul aceasta a început să se simtă sufocată de ispită, spunându-i de mai multe ori că ea se află, totuși, într-o relație.

Te-ar putea interesa și: Cine este ispita Marcel „Maluma” de la Insula Iubirii. Povestea impresionantă de viață a acestuia: „De la vârsta de 15 ani am rămas singur”

„Facem și copii din prima, rămâi însărcinată din Thailanda”

În episodul din această seară, ispita Marcel a tras-o la răspundere pe Maria, văzând că aceasta se apropie din ce în ce mai mult de o altă ispită, Eric și că îl alege la date-uri. Ba chiar, Marcel i-a făcut concurentei o propunere la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Acesta i-a spus Mariei că este dispus să facă un copil cu ea, chiar în emisiune, pentru a-i dovedi că este serios și că nu joacă doar un rol. Tânăra a rămas, inițial, fără cuvinte, dar au amuzat-o cuvintele lui „Maluma”.

„Ce tot atâta ai discuții cu Eric? Zi-mi și mie, având în vedere că ai vrut două date-uri cu el. Nu trebuie să faci chestia asta, să renunți la mine. Adică eu lupt și tu nu lupți, nu? Nu vreau, mă jur pe viața mea, nu face chestia asta. Te rog frumos, nu vreau să se termine așa. Iartă-mă, crede-mă că nu vreau să te pierd. Dacă vrei, când vom avea acele 24 de ore, facem dragoste ca să te asigur că eu vreau ceva cu tine, dacă vrei mă pun și în postura asta. Facem și copii din prima, rămâi însărcinată din Thailanda, frumos. Dacă vrei, fac și chestia asta, îmi asum”, a declarat Marcel, într-o discuție avută cu Maria.

„Ca să închid subiectele astea pentru totdeauna. și e cel mai bine așa, o să încerc să evit să vorbesc și cu Eric, și cu tine”, a spus Maria, în ediția din această seară a emisiunii „Insula Iubirii”.

„Dacă ea se pierde pe traseu. E păcatul ei, nu e păcatul meu”, a adăugat Marcel, în timpul testimonialelor.

Maria și iubitul său sunt ămpreună de 5 ani, perioadă în care s-au despărțit de 37 de ori, după cum au spus chiar aceștia. În emisiune, „Dany Boy” s-a apropiat de ispita Mădălina, văzând o asemănare între aceasta și iubita lui. Deși nu a picat încă testul fidelității, bărbatul a făcut mai multe gesturi care au deranjat-o pe Maria și au lăsat-o profund dezamăgită.

Te-ar putea interesa și: Imagini incendiare la Insula Iubirii! Iustina nu a mai ținut cont de nimeni și nimic. Iustina și Teo, imagini incendiare!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel