Ispita Marcel se căsătorește! Maluma a pus marea întrebare

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Armina Grigoras
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Armina Grigoras

Ispita Marcel de la „Insula Iubirii” a făcut pasul cel mare! Tânărul și-a cerut iubita în căsătorie.

Marcel, celebra ispită de la „Insula Iubirii”, nu a mai stat pe gânduri și a făcut pasul cel mare. Invitat la podcastul „un PODCAST mișto By Bursucu`”, acesta și-a cerut iubita în căsătorie, iar răspunsul a fost unul afirmativ. 

Marcel și iubita sa, Armina, s-au cunoscut cu două luni înainte să înceapă emisiunea „Insula Iubirii”, pe internet, dar nu s-au văzut decât la întoarcerea ispitei în România. Maluma, așa cum este cunoscut Marcel, a abordat-o pe partenera sa pe TikTok, apoi pe Instagram, iar după au urmat nopți la rând pe care le-au petrecut vorbind pe apel video ore în șir. La întoarcerea din Thailanda, cei doi au hotărât să se întâlnească și de atunci formează un cuplu. Invitată la podcast a fost și Armina și fără să știe ce urmează a spus că ea și Marcel au mai vorbit despre planurile de nuntă și cum și-ar dori să arate ziua cea mare pentru amândoi.

Te-ar putea interesa și: A jucat sau nu Marcel doar rolul de ispită? Maluma a dat cărțile pe față!

„Am mai vorbit cu Marcel pe tema asta de nuntă”

După asta, Maluma, vizibil emoționat, s-a hotărât să își ia inima în dinți și a scos inelul, punându-i iubitei sale întrebarea. Deși a rămas, la început, fără cuvinte, pentru că nu se aștepta la asta, Armina a acceptat cererea cu zâmbetul pe buze.

„Ne-am cunoscut virtual cu două luni înainte să plec la „Insula Iubirii”. Eu i-am scris, eu am abordat-o. Am vorbit pe TikTok și după aia am zis să trecem pe Instagram. Nu eram sigur că e ea, mă gândeam că e un cont fake că am mai avut peripeții. Și a doua zi dimineață, când să mă duc spre muncă, i-am zis să mă sune cu video să o văd. I-am zis că termin munca la ora x și dacă vrea să mă aștepte să mai vorbim m-ar bucura. Ea era în Dubai și fusul orar era diferit. Am vorbit două luni de zile cam în fiecare zi, fără să ne vedem. Eu munceam, nu aveam cum să plec, ea la fel. A fost să fie după emisiune toată treaba asta. Eu am plecat, m-am întors în România și atunci a venit și ea”, a declarat Marcel, în cadrul podcastului „un PODCAST mișto By Bursucu`”.

„Am mai vorbit cu Marcel pe tema asta de nuntă. Noi am vrea să fie simplă, cu familie, niște prieteni. Ceva așa mai restrâns”, a adăugat iubita lui Marcel, Armina.

Te-ar putea interesa și: Momente de tensiune maximă la Insula Iubirii! „Sunt o bombă pe cale să explodeze, nu mai pot!”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel