Ispita Radu de la Insula Iubirii a spus adevărul despre legătura pe care o are cu Daiana: „Este un fel de relație la distanță”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto:Captură foto Facebook Daiana Prodan/Radu Stoicescu
Descriere foto: Sursă foto:Captură foto Facebook Daiana Prodan/Radu Stoicescu

Ispita Radu de la „Insula Iubirii” a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre relația pe care o are cu concurenta Daiana. Deși aceasta a părăsit emisiunea alături de partenerul ei, se pare că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Radu Stoicescu, ispita de la „Insula Iubirii”, sezonul 8, a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu Daiana, concurenta pe care a recunoscut că o simpatizează încă de la început. Bărbatul a mărturisit că păstrează legătura cu aceasta, în ciuda faptului că ea a negat acest lucru. Ba mai mult de atât, ispita a spus că au aproape o relație la distanță și că Daiana îl sună uneori și la 4 dimineața. Deși nu au apucat să se întâlnească după finalizarea emisiunii, se pare că cei doi au vorbit constant și nu au lăsat ca legătura dintre ei să se rupă.

„Este un fel de relație la distanță”

„Daiana nu se aștepta să fiu și eu la interviul de 6 luni. Din ce am înțeles, a negat faptul că noi comunicăm. În acea perioadă comunicam aproape zilnic. Eu nu am negat. Avem o legătură strânsă dar nu știm în ce direcție ne ducem. Am ajuns în momentul în care mă sună la 4 dimineața, iar eu îi și răspund. Să fiu sincer, îmi place foarte mult să vorbesc cu ea. Aș putea să zic că este un fel de relație la distanță în care nu ne vedem. Nu am apucat să ne vedem de când s-a terminat filmarea emisiunii, dar cu toate astea suntem activi. Chiar și în momentele în care a fost plecată în Grecia am apucat să ne scriem, ceea ce este o plăcere atât pentru mine, cât și pentru ea”, a declarat ispita Radu, în cadrul testimonialului care a avut loc la 6 luni de la finalizarea filmărilor.

Te-ar putea interesa și: De ce au plecat Simona și Claudiu de la „Insula Iubirii” împreună în vacanță, deși s-au despărțit. Blondina a dat cărțile pe față

„Sunt sigur că insula a schimbat-o”

De asemenea, ispita Radu a vorbit despre felul în care experiența pe insulă a schimbat-o pe Daiana. Bărbatul spune că a devenit mai calmă și mai temperată. Cât despre el, ispita recunoaște că el nu s-a schimbat în urma emisiunii, ci a rămas la fel de autentic ca atunci când a venit pe insulă.

„Cred că nu au fost momente prielnice din punct de vedere al timpului. Amândoi muncim, acum mă ocup și cu deschiderea unui brand de haine. Nu a fost momentul, deși au fost anumite ocazii, unde puteam să ne întâlnim. Chiar m-a anunțat într-o zi în care voia să se decidă să vină la București, dar eu nu o mai credeam în momentul ăla. Sunt sigur că insula a schimbat-o. Este mult mai calmă, știe să se cenzureze. Insula, pe mine, nu m-a schimbat. Pentru că de la bun început am vrut să fiu real și în continuare sunt aceeași persoană. Este o diferență de la cer la pământ între ceea ce trăiești pe insulă și ceea ce vezi la televizor”, a adăugat Radu.

Te-ar putea interesa și: Luis Gabriel și Haziran, dezvăluiri despre viața de familie și carieră: „De abia ne vedem”

Radu și-a arătat simpatia pentru Daiana încă de la începutul show-ului, făcându-i complimente și spunându-i chiar că este atras de felul ei de a fi. Cu toate acestea, concurenta nu a dat niciodată de înțeles că sentimentele ar fi reciproce, ba chiar a spus de fiecare dată când a avut ocazia că gândul ei este doar la Rareș, iubitul său, și că tot ce își dorește este să se termine emisiunea pentru a se putea revedea cu acesta. Rareș, partenerul Daianei, a dat-o în bară fix înainte de marea finală. Fără să mai țină cont de camere și după multe pahare de alcool, acesta a dansat îmbrățișat cu ispita Flori și chiar a atins-o pe aceasta pe sâni și fund, picând astfel testul insulei. Cu toate acestea, la plecarea din Thailanda, cei doi au hotărât să rămână împreună și să treacă peste gesturile făcute de bărbat.

Totuși, zilele trecute, Daiana a făcut o postare, pe contul său de TikTok, prin care a dat de înțeles că povestea de dragoste dintre ea și Rareș a luat sfârșit, lăsând loc interpretărilor. Oamenii au asaltat-o cu comentarii în care îi cereau să reia legătura cu Radu și să îi acorde acestuia o șansă.

@levellady Testimoniale nedifuzate la TV Radu Stoicescu Partea 4 #radu #daiana #nedifuzat #exclusiv #antenaplay #insulaiubirii #insulaiubirii2024 #insulaiubiriisezonul8????️ #fy #fyp #fypage #foryou #antena1 #antenaplay #fiertipeinsula #integral #cincipasidebine #iustina #maria #simona #daiana #cristina #eric #andrei #nedifuzat ♬ original sound - LevelLady????????????



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel