Iubita lui Cristiano Ronaldo a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Ce a pățit Georgina Rodriguez - Foto în articol

Data publicării:
Georgina Rodríguez, sursa instagram
Descriere foto: Georgina Rodríguez, sursa instagram

Georgina Rodriguez a ajuns la spital.

Citește și articolul - Georgina Rodríguez, dezvăluiri tulburătoare: ’’Anul acesta a fost cel mai complicat din viața mea’’

Probleme de sănătate pentru partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo. Georgina a ajuns de urgență pe mâinile medicilor din Arabia Saudită.

Problemele medicale ale Georginei, dezvăluite abia după externarea din spital

 

Georgina, după ce a  devenit iubita starului portughez, a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete din lume. Georgina își ține fanii la curent în fiecare zi din viața sa cu ceea ce face și nu a ezitat să vorbească despre problemele medicale prin care a trecut. Georgina a vorbit, după externarea din spital, ce problemă medicală a avut.

Captură Instagram - Georgina Rodriguez

”În sfârșit acasă! Am petrecut patru zile în spital cu pneumonie,” a scris ea în postare. „Acum mă simt mai bine, dar încă mă recuperez acasă, alături de familie.

Trebuie să mulțumesc doctorilor, asistentelor și tot personalului spitalului care mi-au oferit o îngrijire excelentă și sunt foarte recunoscătoare pentru asta. Mulțumesc tuturor pentru aceste zile”, a scris vedeta, pe Instagram.

”Am fost foarte fericită să vin în Arabia Saudită”

 

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 39 de ani, și Georgina Rodriguez, în vârstă de 30 de ani, formează unul dintre cele mai faimoase cupluri încă din anul 2016. Aceștia îî cresc împreună pe Cristiano Ronaldo Junior, Eva, Matteo, Alana Martina și Bella Esmeralda.

De ceva vreme, Cristiano și Georgina au plecat în Arabia Saudită, acolo unde fotbalistul portughez joacă pentru AI-Nassr. Această mutare  a fost benefică pentru iubita sa, care în trecut spunea faptul că își dorea să plece din Manchester.

”Au fost zile în care nu am vrut să mă vadă nimeni, dar per total eram foarte entuziasmată”

 

”Când Cristiano mi-a spus că va juca la Al-Nassr, m-am simțit foarte uşurată pentru că îmi doream foarte mult să plec din Manchester. Știam că ne așteaptă ceva important și eram foarte motivați.

Am fost foarte fericită să vin în Arabia Saudită. La început am avut niște suișuri și coborâșuri pentru că nu am locuit niciodată într-un hotel atât de mult timp. Au fost zile în care nu am vrut să mă vadă nimeni, dar per total eram foarte entuziasmată”, a spus Georgina, conform sport.es.

Citește și - Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Georgina șI Cristiano Ronaldoo vor să se mute în Portugalia după ce Cristiano își va pune ghetele de fotbalist în cui. Astfel, au hotărât să își înscrie copiii la cea mai bună școală de bogați din Portugalia. Dar aici a venit marea supriză, însă una neplăcută! Copiii au fost refuzați.

”Copiii lui Ronaldo la St. Julian nu au fost înscriși, parțial, din cauza obstacolelor puse de unii părinți la centru. Informațiile la care am avut acces ne spun că mulți dintre acești părinți, de asemenea puternici, se întreabă dacă școala ar putea garanta siguranța și intimitatea copiilor lor, având ziare în fiecare zi la poarta școlii, ținând cont că sunt copiii a doi oameni atât de faimoși”, au transmis cei de la televiziunea portugheză V+FAMA, potrivit As.com. Vezi continuarea articolului aici!

Citește și articolul - Gesturile lui Cristiano Ronaldo care au uimit pe toată lumea la despărțirea de EURO 2024 - Foto în articol - https://www.spectacola.ro/gesturile-lui-cristiano-ronaldo-care-au-uimit-pe-toata-lumea-la-despartirea-de-euro-2024-foto-in-articol_40294.html  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel