Iulia Albu, în război cu Mihai Albu. Vedeta, acuzații dure la adresa fostului soț: „Vă rog să nu dați curs provocărilor venite din partea lui”

Data actualizării: | Data publicării:
Iulia Albu, Mihai Albu, susra foto Instagram
Descriere foto: Iulia Albu, Mihai Albu, susra foto Instagram

A început un adevărat război între Iulia și Mihai Albu! Totul a pornit după ce vedeta a mărturisit că Mikaela, fiica lor, a aflat prea repede că tatăl ei are cancer. Designerul de modă a răbufnit în mediul online, iar la scurt timp, fosta soția nu s-a putut abține și i-a dat replica.

Mihai Albu, în vârstă de 61 de ani, anunța în urmă cu mai bine de o lună în mediul online că în urma unui control de rutină a fost diagnosticat cu cancer de prostată. Designerul de încălțăminte a trecut deja printr-o intervenție chirurgicală, iar acum se află în perioada de recuperare.

Despre diagnostic a aflat și fiica Iuliei și a lui Mihai Albu. Mikaela a terminat clasa a VIII-a, iar în acestea zile, adolescenta susține Evaluarea Națională. Într-un interviu recent, fosta soție a lui Mihai Albu a mărturisit că fiica ei a trecut printr-un an dificil, mai ales după ce a aflat că tatăl ei a fost operat de cancer de prostată. Ea a declarat că nu era cazul ca Mikaela să afle vestea chiar cu două luni înainte de examen.

Mihai Albu a răbufnit după ce a văzut declarațiile fostei sale soții, Iulia Albu

După ce a văzut declarația fostei soții, Mihai Albu a răbufnit în  mediul online. Designerul de încălțăminte a ținut să precizeze că Mikaela a aflat de diagnostic abia după zece zile de la intervenția chirurgicală, atunci când medicii l-au asigurat că este bine. El a declarat că după ce i-a spus fiicei sale în perioada Sărbătorile Pascale, Mikaela l-a fi certat, spunându-i că ar fi vrut să afle mai devreme, pentru a fi alături tatăl ei.

„I-am promis anul trecut fetiței mele că nu voi mai vorbi public despre mama ei, însă acum sunt nevoit să aduc anumite precizări referitoare la acuzația că «NU AR FI FOST CAZUL» să-i spun Mikaelei despre afecțiunea medicală de care sufăr (ea fiind în clasa a opta și urmând a susține examenul de capacitate).

Am aflat de afecțiunea mea la începutul lunii februarie, apoi în lunile martie și aprilie am urmat un protocol de analize, investigații și proceduri invazive care au avut ca finalitate o operație complexă. Toate aceste luni (februarie, martie și aprilie) am ținut discreție totală asupra afecțiunii, informând doar familia și prietenii foarte apropiați, tocmai în încercarea de a o proteja pe fiica mea în această perioadă dificilă. Abia după ce am trecut prin intervenția chirurgicală, respectiv la zece zile după, doar atunci când medicii m-au asigurat că totul este ok, am informat-o pe fiica mea, chiar de Sărbătorile Pascale când a petrecut cu mine, văzându-mă în convalescență (cu tuburi de dren și sondă) Am protejat-o cu toată ființa mea, spunându-i doar atunci când am considerat ca ESTE CAZUL!

La acel moment deja aflaseră mult prea multe persoane de boala mea, eram sunat chiar de persoane din presă care aflaseră ceva, dar nu aveau confirmări. După ce i-am spus fetiței mele, la câteva zile chiar, am făcut și public anunțul. Cu siguranță Mikaela a fost afectată de această veste certându-mă că nu i-am spus încă de la început pentru ca ar fi dorit să fie mai mult lângă mine, i-am explicat care a fost motivul și vă asigur că a înțeles!
Fiica mea este foarte bine pregătită pentru examenul de capacitate și sunt convins că va trece cu bine, foștii mei socri s-au ocupat intensiv de pregătirea ei. Probabil mama ei dorește ceva reclamă, doar ce este în „jurată la o emisiune TV”. Mika, tati te iubește mult și este lângă tine!”, a spus Mihai Albu, pe pagina sa de Facebook.

Iulia Albu tună și fulgeră. Vedeta a răbufnit după ce a văzut postarea făcută de Mihai Albu

Văzând declarațiile fostului soț, Iulia Albu a răbufnit. Vedeta îl acuză pe Mihai Albu că vrea să intre într-un scandal cu ea. Totodată, fosta soție a designerului de încălțăminte spune că nu înțelege de ce i-a adus în discuție pe părinții săi, având în vedere că el nu are nicio legătură cu aceștia.

„Dragi colegi din presă, vă rog să nu dați curs provocărilor venite din partea fostului meu soț. În toți acești ani am încercat și chiar am reușit, de cele mai multe ori, să mă țin departe și să nu intru în circul creat de acesta. Da, nu era cazul ca Mikaela să treacă prin această situație, așa cum este preferabil ca niciunui copil să nu i se întâmple asta. Dar aceasta este viața. A căuta cu tot dinadinsul orice mic motiv pentru a porni un scandal, la fel ca a-ți bârfi fosta soție live cu un alt bărbat pe un post TV național, sunt doar semnale ale unei probleme mult mai grave.

De asemenea, amestecarea în această poveste a părinților mei, cu care fostul meu soț nu are nicio legătură, este, de asemenea, ridicolă. Aveți aici linkul cu declarația mea de la momentul 0, declarație care l-a deranjat teribil pe fostul meu soț, fapt pe care îl poate argumenta chiar el. Fostului meu soț îi urez mai multă maturitate în abordări și mai multă atenție acordată relației cu propria fiică”, a spus și Iulia Albu, pe pagina sa de Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel