Iulia Albu, moment stânjenitor în America Express. Îi este rușine cu ceea ce a făcut: „Nu mă reprezintă, nu îmi face cinste”

Data publicării:

Iulia Albu a rupt tăcerea cu privire la un moment dificil prin care a trecut în America Express.

America Express este competiția care testează la maximum răbdarea, dar și nervii concurenților, care uneori ating cote maxime. Mike și Iulia Albu formează una dintre perechile care s-au certat extrem de des, de-a lungul competiției, și care au răbufnit adesea unul pe celălalt, din cauza presiunii, oboselii și probelor care pur și simplu i-au adus la capătul puterilor. Totuși, în ediția de luni, 27 noiembrie, se pare că publicul va avea parte de un episod total neașteptat, în care Iulia Albu are parte de o ieșire destul de nervoasă, despre care s-a aflat însă de ceva vreme în urmă în spațiul public. Astfel, înainte de a fi difuzat episodul cu pricina pe micile ecrane, criticul de modă și-a cerut scuze de la fanii care o vor urmări.

„Nu am putut să scriu până acum nimic despre acest subiect, și, sincer, nici acum nu îmi este ușor să o fac. În seara aceasta va fi difuzat la America Express România un moment care nu mă reprezintă, nu îmi face cinste, dar pe care mi-l asum. Nu voi căuta scuze. Este un moment care s-a întâmplat. Nu s-a întâmplat când susține jumătate din presa din România, dar, s-a întâmplat. Ca om care a filmat 2 sezoane de emisiuni cu și despre copii, nu îmi explic nici acum acest episod și probabil nu voi putea să o fac niciodată. Promit ca după difuzarea episodului să răspund colegilor din presă, asa cum am făcut-o mereu. Dați cu pietre, dacă simțiți să faceți asta, sunt aici.”, a scris Iulia Albu pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Alexia și Aris Eram, penalizați de Irina Fodor la America Express. Fiica Andreei Esca a izbucnit în lacrimi: „Am crezut că înnebunesc”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu)

Ce se scria în spațiul public, despre acest incident

În urmă cu ceva timp, anumite surse din apropierea producătorilor America Express declarau faptul că Mona Segall nu va difuza anumite imagini din timpul competiției, care ar pune-o într-o lumină nefavorabilă pe Iulia Albu. Încă de atunci se auzise faptul că aceasta ar fi făcut o criză uriașă de nervi cu niște copii, care nu aveau însă nicio vină. Aceasta a conștientizat încă de atunci greșeala, însă faptele erau deja consumate. 

“Au intrat într-o școală, într-o sală de clasă, unde aveau de făcut o probă. Iulia venise deja făcută un car de nervi pentru avusese o zi grea, iar în clasă și-a pierdut cumpătul și a început să urle la copiii. Săracii, s-au speriat și au plecat. Ea a făcut o adevărată criză de nervi, a fost o descărcare emoțională de la lipsa mâncării, a somnului, a dușului, a alergatului continuu. După ce s-a calmat, Iulia și-a dat seama că a greșit și i-a rugat pe producători să nu dea momentul pe post. Mona Segall nu a acceptat în primă fază însă, după ce a văzut imaginile, și-a dat seama că Iulia și-ar atrage un val uriaș de hate și a decis să o protejeze. Astfel, imaginile nu vor fi difuzate”, au declarat anumite surse, pentru cancan

VEZI și: Lia Bugnar, acuzații dure împotriva show-ului America Express: „Ești ca un cobai pe o rotiță și dansezi cum vor ei”. A fost concurentă în cel de-al treilea sezon



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel