Iulia Albu, scoasă din minți de niște copii la America Express. Vedeta a izbucnit nervos: „Ce faceți? Ce înseamnă asta?”

Data publicării:

Răbdarea Iuliei Albu a atins limite maxime în cadrul unei probe.

În competiția America Express au mai rămas în cursă doar 6 echipe, care se chinuie de la o ediție, la alta, să facă cât mai bine probele și să ajungă primele la Irina Fodor, pentru a se bucura de mai multe avantaje, fie de imunitate, care le asigură locul în etapa viitoare, fie de calificarea la jocul pentru amuletă și joker. În acest sens, și tensiunile acumulate sunt unele uriașe și se pare că Iulia Albu a răbufnit în timpul unei probe. În ediția de pe 27 noiembrie, vedetele au fost nevoite să meargă la o școală și să picteze alături de mai mulți copii, fără să-și murdărească hainele. Într-un moment de neatenție, criticul de modă a fost atins pe la spate de mâinile unui micuț, moment în care Iulia și-a pierdut complet orice răbdare. 

„Nu! Ce faceți copii? Ce înseamnă asta? Nu facem asta!”, a spus Iulia Albu pe un ton nervos.

VEZI și: Cătălin Bordea a aflat din presă faptul că Livia l-a înșelat. Cum a reacționat Micutzu când a auzit: „Era mai agitat decât mine”

Vedeta și-a dat imediat seama că a greșit

O clipă mai târziu însă, Iulia Albu și-a dat seama că a făcut un gest greșit, care va putea fi interpretat la fel de greșit de către public, și s-a duc către cea mică și a pupat-o. Mai mult, în timp ce iubitul ei, Mike, era atins la rândul său de mai mulți copii pe haine, cu acuarele, aceasta nu a mai avut nicio reacție nervoasă, și-a păstrat calmul și a început să se amuze de situația creată.

„Am simțit niște mâini pe mine, m-am speriat! Apoi l-am văzut pe el sub un munte de copiii care puneau mâinile pe el. Nu trebuie să-i lași! Fugi! Ia rucsacul și fugi!”, l-a atenționat concurenta pe iubitul ei.

Citește și: Alexia și Aris Eram, penalizați de Irina Fodor la America Express. Fiica Andreei Esca a izbucnit în lacrimi: „Am crezut că înnebunesc”

Vedeta își făcea griji de cum ar putea fanii să interpreteze imaginile

Chiar înainte cu câteva ore ca aceste imagini să fie difuzate, Iulia Albu a simțit nevoia să se justifice în fața fanilor săi și să le spună că o vor vedea într-o ipostază neașteptată, care însă nu o reprezintă.

„Nu am putut să scriu până acum nimic despre acest subiect, și, sincer, nici acum nu îmi este ușor să o fac. În seara aceasta va fi difuzat la America Express un moment care nu mă reprezintă, nu îmi face cinste, dar pe care mi-l asum. Nu voi căuta scuze. Este un moment care s-a întâmplat. Nu s-a întâmplat când susține jumătate din presa din România, dar, s-a întâmplat. Ca om care a filmat 2 sezoane de emisiuni cu și despre copii, nu îmi explic nici acum acest episod și probabil nu voi putea să o fac niciodată. Promit ca după difuzarea episodului să răspund colegilor din presă, asa cum am făcut-o mereu. Dați cu pietre, dacă simțiți să faceți asta, sunt aici.”, a scris Iulia Albu pe rețelele de socializare. 

VEZI și: Lia Bugnar, acuzații dure împotriva show-ului America Express: „Ești ca un cobai pe o rotiță și dansezi cum vor ei”. A fost concurentă în cel de-al treilea sezon

După ce imaginile au fost difuzate, aceasta a revenit cu un nou mesaj pentru urmăritorii săi, cărora le-a spus că regretă reacția pe care a avut-o inițial și pe care a conștientizat-o imediat.

„Un moment de apreciere astăzi pentru Mike și un moment de reculegere pentru câteva clipe de rătăcire pentru mine. Totul este bine când se termină cu bine. Acesta a fost momentul despre care vorbeam și cu care nu mă mândresc. Regret reacția mea inițială. Copiii au fost minunați, iar Mike a fost Mike pe care îl știu eu. să aveți o seară minunată! America Express continuă.”, a revenit ea ulterior cu acest mesaj pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel