Iulia Albu și Mike, scandal la America Express. Vedeta nu s-a mai abținut și și-a catalogat dur iubitul: „Ai fost un bădăran”

Data publicării:

Iulia Albu și Mike au avut parte de o ceartă uriașă, în timpul unei probe de la America Express.

America Express este competiția care testează la maximum răbdarea, dar și nervii concurenților, care uneori ajung la limita puterilor, din dorința de a duce probele până la capăt. Departe de casă, fără telefon mobil, mâncare sau cazare, cuplurile trebuie să se descurce pe cont propriu să supraviețuiască, dar, în aceeași măsură, să dea tot ce au mai bun și pe traseu, acolo unde sunt supuși unor probe dure, atât din punct de vedere psihic, cât și fizic. Dacă unele vedete colaborează extrem de bine și reușesc să se țină cât mai mult departe de conflicte, în alte cupluri oboseala își spune cuvântul, iar certurile se amplifică de la o ediție, la alta. Acest lucru s-a întâmplat și în cazul echipei formate dintre Iulia Albu și Mike, care s-au certat extrem de mult pe parcursul diverselor probe. 

Într-una dintre edițiile recente, proba spunea ca fiecare echipă să găsească câte un cap de vrăjitoare, războinic sau de rege, care le putea aduce un avantaj de timp sau o penalizare. Un membru trebuia, astfel, să stea la bază și să-i ofere indicații corespunzătoarea partenerului, în timp ce celălalt a fost nevoit să plece în pădure, acolo unde să găsească personajul potrivit. Faptul că criticul de modă nu a găsit rapid capul potrivit l-a înfuriat imediat pe partenerul său de viață, care nu și-a mai dorit ca aceasta să mai continue căutările.

„Vreau să iei un cap și să vii”, i-a spus Mike Iuliei, potrivit A1.

„Taci ***** din gură!”, i-a răspuns nervoasă partenera sa de viață

„Ia ce găsești și hai!”, a spus din nou Mike.

VEZI și: Cătălin Bordea îl face praf pe Edward Sanda, după America Express: „Nu ai cum așa ceva, așa laș?” Cântărețul îi răspunde dur

Tensiunea dintre cei doi a continuat

Tensiunea dintre cei doi nu s-a încheiat acolo, însă. După ce au plecat de la probă, în timp ce încercau să facă autostopul, într-un moment de maximă furie, bărbatul a aruncat pe jos telefonul primit din partea producției. Prin intermediul său, toate echipele țin legătura cu Irina Fodor, prezentatoarea show-ului, care le oferă indicații cu privire la fiecare zi de concurs. Acest lucru a fost dur taxat de către partenera sa, care l-a catalogat drept „bădăran”.

„Ai spart telefonul. Ai fost un bădăran”, i-a reproșat Iulia Albu.

Citește și: Alexia Eram a apelat de câțiva ani la terapie: „Plâng foarte des”. Problema cu care se confruntă fiica Andreei Esca

Cei doi au făcut terapie, după America Express

Se pare că tensiunile de pe timpul competiției au avut destul de multe urmări dure și la întoarcerea în țară, când cei doi s-au despărțit timp de aproximativ o lună de zile. Mai mult, aceștia au dezvăluit faptul că au apelat chiar și la ajutorul psihologului, pentru a depăși cu bine această perioadă grea pentru relația lor. 

„Da, am făcut (n.r. terapie).”, spune Iulia Albu, pentru cancan.

„Ne-am certat mai rău la psiholog decât în America Express. Glumim, mai rău nu cred că se poate. Dar e un lucru bun care s-a întâmplat, jumătate din cuplurile din România și-au dat seama că ei de fapt nu au nicio problemă în relațiile lor. Iar cealaltă jumătate s-a gândit „uite, mai sunt și alții ca noi”, spune și Mike.

VEZI și: Iulia Albu, șocată de gestul făcut de Alexia Eram, la America Express: „Puteam să murim cu toții. Mi s-a părut de o imprudență...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel