Iulia Albu și Mike, scandal la psiholog: „Ne-am certat mai rău la decât în America Express”. Au făcut terapie din dorința de a-și salva cuplul

Data publicării:

Iulia Albu și Mike au dezvăluit prin ce a trecut relația lor,  după revenirea din America Express.

Iulia Albu și actualul ei partener de viață, Mike, au trecut prin cea mai mare provocare a viții lor, la America Express, acolo unde au fost nevoiți să-și canalizeze toată atenția și răbdarea către probele dificile din competiție, pentru a ajunge primii la linia de „finish”. Cu toate acestea, momentele de răbufnire și de oboseală nu au întârziat să apară, astfel încât publicul a putut să vadă și o altă latură a relației lor. Mai mult, se pare că acest lucru i-a afectat chiar și pe cei doi, care s-au despărțit imediat ce au ajuns în România timp de aproximativ o lună. Din dorința de a-și salva relația, aceștia spun însă că au apelat chiar și la ajutorul psihologului, unde lucrurile au funcționat și mai rău decât erau deja.

„Da, am făcut (n.r. terapie).”, spune Iulia Albu, pentru cancan.

„Ne-am certat mai rău la psiholog decât în America Express. Glumim, mai rău nu cred că se poate. Dar e un lucru bun care s-a întâmplat, jumătate din cuplurile din România și-au dat seama că ei de fapt nu au nicio problemă în relațiile lor. Iar cealaltă jumătate s-a gândit „uite, mai sunt și alții ca noi”, spune și Mike.

„Și simplul adevăr este că noi, în timpul ăsta, în care s-au văzut aceste certuri, am avut și foarte multe momente în care am fost și OK.”, s continuat Iulia Albu.

Citește și: Iulia Albu, șocată de gestul făcut de Alexia Eram, la America Express: „Puteam să murim cu toții. Mi s-a părut de o imprudență...”

Cum justifică Mike comportamentul impulsiv

De foarte multe ori pe timpul competiției de pe Antena 1, Mike s-a arătat a fi extrem de impulsiv și de dur cu vedeta, care nu se abținea de la a-i da frecvent partenerului de viață replica. Cu toate acestea, bărbatul spune că emisiunea și condițiile de acolo l-au determinat să fie așa, întrucât presiunea și probele dure i-au pus de foarte multe ori capac. Ba mai mult, Mike mărturisește chiar că și-a dorit de mai multe ori să fie eliminat.

„Cred că am supărat pe toată lumea, nu doar pe Iulia. E o competiție, totuși. Este presiune, ai mult de alergat, ai mult de cărat, nu este ușor. La un moment dat nici nu am simțit că mai doresc să fiu în locul respectiv, cred că am avut un moment sau două.”, continuă Mike, pentru sursa citată.

Te-ar putea interesa și: S-au tras focuri de armă la America Express. Edward Sanda și Cleopatra Stratan, îngroziți: „Ne-au înconjurat cu pistoale”

Regretă că nu a fost mai calm

Se pare că lucrurile care i-au adus pe cei doi înapoi împreună sunt iubirea, dar și regretele partenerului de viață, întrucât Mike este conștient de greșelile pe care le-a făcut și de faptul că a tratat lucrurile foarte dur și fără pic de diplomație și calm, în anumite situații.

„Din nefericire, problema cea mai mare din toată joaca asta este că în momentul acela nu am fost pe fază să iau lucrurile într-un fel mai calm și light. Le-am văzut direct, cu roșu în fața ochilor.”, a mai spus acesta.

Te-ar putea interesa și: Aris, fiul Andreei Esca, exmatriculat de la liceu timp de o săptămână: „A intrat diriginta în clasa noastră, zici că eram la poliție”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel