Iulia Albu, șocată de gestul făcut de Alexia Eram, la America Express: „Puteam să murim cu toții. Mi s-a părut de o imprudență...”

Data publicării:

Alexia Eram a intrat din nou în vizorul Iuliei Albu, în cadrul competiției America Express, de pe 7 noiembrie.

America Express le testează la maximum în fiecare ediție răbdarea concurenților, care au devenit din ce în ce mai competitivi și care-și doresc cu orice preț biletul spre destinația viitoare. Astfel, în ediția de pe 7 noiembrie, toate echipele, cu excepția celei formate dintre Giulia și Vlad, care aveau deja imunitatea, au fost nevoite să se lupte pentru cea de-a două imunitate, care îi trimitea direct în etapa următoare și care îi salva din fața probei de ultima șansă, acolo unde o echipă se află sub riscul de a fi eliminată. Drumul nu este însă întotdeauna roz, mai ales în Columbia, acolo unde totul este posibil, iar acest lucru au test-o concurenții pe pilea lor.

Astfel, majoritatea echipelor au fost nevoite să stea minute în șir în trafic, întrucât avuseseră loc mai multe alunecări de teren și se circula pe o singură bandă. Lupta era una extrem de strânsă, iar echipele foarte apropiate unele de altele, lucru care l-a determinat pe șoferul în mașina căruia se aflau Alexia și Aris Eram să meargă pe contrasens și să ajungă înaintea tuturor. Acest lucru nu a fost privit deloc cu ochi buni de către Iulia Albu, care a adresat mai mult replici acide la adresa fiicei Andreei Esca.

Iulia Albu: „Ne-au depășit Alexia și Aris, s-au băgat în față. Mi s-a părut de o imprudență... Ea ar trebui să nu mai facă lucruri de astea, pentru că își riscă viața lor.

Mike: Nu conducea ea, deci nu e o imprudență foarte mare, nu se știe ce și cum. Noi nu știm ce a făcut ea, poate ea a spus că suntem într-o cursă și ăla a condus imprudent, nu ai de unde să știi tu că i-a spus Alexia.

Iulia Albu: Eu știu, i-am văzut și în alte momente în cursă și știm că sunt puțini grăbiți.

Mike: Tot timpul trebuie să facem comentarii, iubire.

Iulia Albu: Da, așa vreau eu să fac comentarii, pentru că puteam să murim cu toții în momentul ăla. Eu consider că nu este ok să faci asta în timpul cursei.”, a fost conversația purtată între cei doi îndrăgostiți, în momentul în care mașina în care se aflau Alexia și Aris i-a depășit. 

Citește și: S-au tras focuri de armă la America Express. Edward Sanda și Cleopatra Stratan, îngroziți: „Ne-au înconjurat cu pistoale”

Nu este prima dată când Alexia este vizată de Iulia Albu

Nu este prima dată însă când Alexia Eram intră în vizorul criticului de modă. Cu câteva ediții în urmă, când toate echipele au fost nevoite să strângă lăzi întregi cu fructe specifice zonei, echipa Alexiei a fost nevoită să adune cu aproximativ 20 de kg mai mult decât echipa Iuliei Albu. Astfel, fiica Andreei Esca a făcut această remarcă cu voce tare, lucru care nu i-a picat deloc bine criticului de modă.

„Câte kilograme ați avut?”, a întrebat-o Alexia Eram pe Iulia Albu.

„44. Voi?”, i-a răspuns aceasta.

„60. Dacă era 44 eram plecați de mult”, a continuat Alexia.

„Da, da.”, a fost răspunsul dat de Iulia.

Citește și: Imaginile din America Express pe care Mona Segall nu și-ar dori să le difuzeze. Iulia Albu ar fi făcut o adevărată criză de nervi

„Nu trebuie să avem reacții de astea urâte”

Iulia Albu a fost extrem de deranjată de remarca făcută de colega sa de show, întrucât, spune ea, condițiile erau deja extrem de severe, oboseala era și ea pe măsură, motiv pentru care acesta a spus că nu era nevoie de o presiune în plus.

„Noi cu Alexia nu am avut astăzi o experiență foarte plăcută. Mi s-a părut o reacție... în momentul în care noi ne chinuiam și efectiv eram leșinați acolo, se uită la noi și ne-a spus „Vai, dar câte kilograme ați avut?”. Și i-am spus 44, adică eu încerc să vorbesc cu toată lumea în această competiție. Iar ea ne-a spus: „Vai, dacă aveam eu 44, eram acasă acum” și i-am spus „I-auzi, ce să vezi, du-te acasă”. Este o competiție, dar suntem oameni, nu trebuie să avem reacții de astea urâte. Asta e, am învățat și noi ceva.”, i-a explicat Iulia Albu Irinei.

VEZI și: Despărțire „agresivă” la America Express. Iulia Albu și Mike și-au spus adio după emisiune: „M-a făcut să mă simt prost”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel