Iulia Albu vorbește despre căsătorie, la 10 ani de la divorț: „Ne-am dat seama de anumite lucruri”

Data publicării:

Iulia Albu se vede să ajungă din nou în fața altarului, alături de actualul său partener, Mike.

Iulia Albu se vede din nou mireasă, la 10 ani de la divorțul de tatăl fiicei sale, Mihai Albu. Vedeta trăiește deja de ceva timp o poveste de dragoste frumoasă alături de Mike și se pare că experiența pe care au trăit-o împreună în America Express i-a consolidat și mai bine pe cei doi și i-a determinat să-și dorească să facă pasul cel mare. Cu toate acestea, așa cum și-a obișnuit până acum publicul, Iulia Albu nu vrea să fie o mireasă convențională, iar cererea trebuie să fie și ea una cât de poate de spectaculoasă și de inedită.

„America Express ne-a învățat foarte multe lucruri, atât unul despre celălalt, cât și despre noi înșine. Așteptați-vă la neașteptat. Poate ne-am dat seama de anumite lucruri…

Nu mi se pare absolut deloc interesant să primesc un inel de logodnă. Mă tem că olteanul bărbos va trebui să fie mult mai creativ la acest capitol. Nu mi-ar plăcea deloc să fiu într-o cameră în care purtând un inel de logodnă, să se facă o comparație între bijuteria mea cu cea a altei femei”, a declarat Iulia Albu, potrivit cancan.

Te-ar putea interesa și: Adevăratul motiv care a dus la divorțul dintre Iulia și Mihai Albu: „A venit cu o găină acasă”. Designerul nu-și vede fata des

Cu ce-și dorește să înlocuiască rochia de mireasă

Cât despre rochia de mireasă, criticul de modă nu se vede să îmbrace acea rochie albă clasică, pentru care optează majoritatea viitoarelor mirese. Iulia Albu își dorește, în schimb, să aibă în ziua cea mare pe ea haine tradiționale românești, așa cum se mai obișnuiește și în anumite zone a țării noastre. 

„Nu voi purta niciodată o rochie de mireasă convențională. Mi se pare mult mai interesant să port straie tradiționale românești. Dar nu rochia este o prioritate în acest moment. Acum sunt prinsă cu publicarea următorului episod de pe Instagram din proiectul nostru #getreadyforadisaster și o vânătoare de trufe”, mai spune criticul de modă.

Pe aceeași temă: Mihai Albu, marele regret legat de fiica sa: „Foarte greu i le insuflu”

Certurile, rar întâlnite în cuplul celor doi

Chiar dacă divergențele și părerile contradictorii sunt de multe ori prezente în foarte multe relații, Iulia Albu spune că aceste tensiuni nu le guvernează deloc iubirea celor doi. Mai mult, vedeta spune că motivul calmității dintre aceștia mai este reprezentat și de fiica acesteia, care trebuie să primească cel mai bun exemplu și care locuiește alături de mama sa, după divorțul din 2013 de Mihai Albu.

„El gătește. Eu sun un bun degustător și un bun critic. Îi dau note.

Noi nu prea ne certăm, lipsesc în general astfel de momente între noi. Dar când totuși se întâmplă… El e pământul, eu vin ca marele asteroid. El e scorpion, eu leu, definiția clasică a relației imposibile. Dar avem un copil minunat pe care-l creștem împreună și mai multe vietăți care trăiesc și ele cu noi”, a ai spus ea, pentru sursa citată.

Citește și: Iulia Albu, motivul pentru care se trezește cu fața umflată: „Este o problemă pe care abia acum am reușit să o rezolv”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel