Iulia Pârlea, rețetă de salată de boeuf atipică. Modul inedit de preparare al prezentatoarei: „Nu e o rețetă chiar tradițională”

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Iulia Pârlea ne-a dezvăluit o rețetă excelentă de preparat pentru masa de Paște. 

Vedetele se pregătesc din plin pentru Sărbătorile Pascale. Așadar, asemenea tuturor românilor, de pe masa unora dintre cele mai îndrăgite personalități de la noi din țară nu lipsesc bucatele tradiționale, precum ar fi drobul, cozonacul, friptura de miel și, bineînțeles, salata de boeuf. Cu toate acestea, în funcție de propriile preferințe și în funcție de zona de proveniență, această rețetă poate să difere ușor. Astfel, Iulia Pârlea, îndrăgita prezentatoare meteo de la Pro TV, ne-a dezvăluit faptul că adoră această rețetă, însă că are și un mod unic de preparare. Astfel, am fost curioși să aflăm trucurile acesteia pentru un preparat unic, dar foarte gustos. 

„Mie îmi place foarte mult salata de beouf, nu e o rețetă chiar tradițională… Pun curcan  sau pui, nu vită. O fac cu puțină maioneză să fie mai închegată, așa, și pun mai mulți castraveți murați, pentru că îmi place să fie mai acrișoară și mai crunchy. Aaaa, pun și mazăre și câțiva fulgi de chili, toc si albitura (țelina și păstârnacul), pentru că îi dă aromă. Acum, după ce am scris, îmi dau seama că ar trebui să îi dau o altă denumire, „salată de beouf” nu prea mai e.”, a declarat Iulia Pârlea, în exclusivitate pentru SPECTACOLA.

Citește și: Sorin Bontea, rețetă de drob de miel pentru masa de Paște. Evită această greșeală dacă nu vrei ca preparatul să se sfărâme

Rețeta de pască a lui Teo Trandafir

Și, dacă mai sus te-am inspirat cu un aperitiv delicios, pe care majoritatea românilor obișnuiesc să-l consume chiar și la prânz sau cină, acum îți vom oferi o altă rețetă de desert. Este vorba despre un preparat dulce care nu are cum să-ți lipsească în această perioadă din an de pe masă și care este pregătită adesea de Teo Trandafir, care spune că cei dragi ei pur și simplu adoră această delicatesă. Se prepară simplu, ai nevoie de doar câteva ingrediente, iar vedeta mărturisește că această pască fără aluat merită o șansă.

„Am dat această rețetă de pască fără blat, însă o mai spun pentru cei ce nu au apucat să o testeze. Se amestecă brânza de vaci, ouă, esența de vanilie sau de rom, stafide, un strop de zahăr și se pun într-un vas de Yena și se bagă la cuptor.”, a declarat Teo Trandafir în exclusivitate pentru SPECTACOLA.

VEZI și: Rețetă de ciorbă de miel. Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite: „Va fi mult mai gustoasă dacă faci asta”. Secretele pe care nu le știai

Teo Trandafir, truc pentru a se menține în formă de sărbători

Ne-am dorit să aflăm și trucul celebrei prezentatoare de la Kanal D pentru a se menține în formă de sărbători, întrucât mesele îmbelșugate ne fac adesea să mâncăm mai mult decât ar fi recomandat. Din această cauză, multe persoane se trezesc cu kilograme în plus după aceste zile de sărbătoare, motiv pentru care Teo Trandafir spune că se bazează mereu pe o regulă simplă.

„Eu mănânc foarte puțin, pentru că nu pot fizic. Gust din fiecare preparat și mă bucur de oamenii din jurul meu.”, ne mai spune aceasta.

Citește și: Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel