Iuliana Tudor, despre secretul unei relații fericite: „Căsnicia nu este doar o hârtie pe care o semnăm”

Data publicării:
Iuliana Tudor, foto PR TVR1
Descriere foto: Iuliana Tudor, foto PR TVR1

Iuliana Tudor a povestit despre momentul în care l-a cunoscut pe soțul ei, dar și despre felul în care privește căsnicia și divorțul. 

Invitată la emisiunea lui Denise Rifai, Iuliana Tudor a vorbit despre percepția sa asupra căsniciei și a divorțului. Prezentatoarea TV a mărturisit că a preluat modelul părinților și bunicilor săi, astfel că pentru ea căsătoria înseamnă mult mai mult decât un simplu act pe care cei doi soți îl semnează. Din punctul ei de vedere, căsătoria este o taină, un demers de viață în care ambii parteneri trebuie să învețe cum să treacă peste anumite aspecte. De asemenea, vedeta a declarat că din fericire, ea și Răzvan, soțul ei, nu au avut experiențe foarte grave, care să îi determine să pună punct și să ajungă la un eventual divorț. 

„Căsnicia nu este doar o hârtie pe care o semnăm”

„Am modelul părinților mei. Am modelul bunicilor mei, am modelul generațiilor de dinaintea mea, pentru care căsnicia nu este doar o hârtie pe care o semnăm și o slujbă la care participăm. Înțelesul căsniciei pentru mine și familia mea este, cred cel corect! Este o taină, este un demers de viață, de ani, fără să spun că dacă doi oameni descoperă după un timp că sunt lucruri de neîmpăcat, se întâmplă în viețile oamenilor tragedii de tot felul, peste care unul sau celălalt nu poate să treacă. Atunci probabil că e bine, mai ales dacă sunt și copii ca drumurile să se împartă, însă noi nu am avut experiențe atât de dramatice, certuri sau lucruri de netrecut, astfel încât să spun da, gata! În general, sunt un om de cursă lungă. Nu sunt o persoană care abdică foarte ușor, mai ales când este vorba de ideea de familie”, a spus prezentatoarea de televiziune, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Te-ar putea interesa și: Paula Lincan, mesaj pentru Marian Mexicanu, după ce a fost acuzată că nu l-a iubit: „El ar fi vrut să fie și cu soția, și cu amanta”

„Am simțit că pot construi cu el”

Un lucru care a contat enorm pentru Iuliana Tudor atunci când l-a cunoscut pe cel care avea să îi devină soț a fost faptul că și-au dat timp să se cunoască cu adevărat și au fost prieteni înainte de a forma o relație romantică. În plus, prezentatoarea de televiziune a menționat că soțul ei seamănă în multe aspecte cu tatăl ei, iar acest lucru i-a plăcut foarte mult pentru că a simțit că se poate baza întotdeauna pe el și că vor putea construi lucruri împreună.

„Cred că în noaptea aceea am fost cucerită și am aflat apoi că eu îl cucerisem deja pe el. Mă urmărise câteva luni de zile, știa unde merg cu prietenii mei, venea în același loc. Nu l-am văzut niciodată, deci a fost foarte discret în această călătorie după mine. Făceam naveta de la Băicoi la Ploiești și pe autobuzul respectiv mi-a spus că m-a văzut de foarte multe ori. Eu nu am observat nimic, l-am întâlnit atunci, în Noaptea de Înviere și au urmat patru ani în care ne-am cunoscut. Ne-am dat timp să ne cunoaștem. El a băut cafea, eu nu beau cafea deloc. Întâlnirile noastre s-au transformat, ușor, într-o prietenie foarte solidă. Mi-a dat de înțeles și cred că asta a și contat, că este un om pe care mă pot baza oricând. Având modelul tatălui meu(…)Răzvan seamănă în multe privințe cu tatăl meu și cred că mi-a plăcut foarte tare acest lucru. Am simțit că pot construi cu el”, a adăugat Iuliana Tudor, în cadrul emisiunii lui Denise Rifai.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel