Iustina a rupt tăcerea. Concurenta de la Insula Iubirii a spus dacă a primit sau nu mașina mult visată de la Cornel

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Loghin
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Loghin

Iustina Loghin, concurenta de la „Insula Iubirii”, sezonul 8, a dezvăluit dacă a primit sau nu mașina pe care i-a promis-o Cornel, partenerul ei. Cei doi au făcut un live pe TikTok în care au vorbit cu urmăritorii lor și au povestit despre experiența trăită pe insulă.

Iustina și Cornel, unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la „Insula Iubirii” trăiesc cea mai frumoasă perioadă a relației lor. Cei doi urmează să aibă o fetiță și sunt mai împliniți ca niciodată. Pe tot parcursul show-ului, concurenta a spus de nenumărate ori cât de multe cadouri i-a oferit partenerul ei, acesta plătindu-i chiar și două operații estetice. Iustina a vorbit constant despre situația financiară pe care Cornel o are și a mărturisit că bărbatul i-a promis că îi va cumpăra mașina pe care și-o dorește dacă va trece testul fidelității cu brio.

Acum, după ce s-au întors în România, cei doi au început să fie foarte activi pe rețelele sociale, în special pe TikTok, acolo unde fac constant live-uri în care discută cu urmăritorii lor. Oamenii nu s-au abținut și i-au întrebat dacă Iustina a primit mașina promisă. Cornel a recunoscut că nu i-a cumpărat soției sale mașina și că o să și-o cumpere singură. De asemenea, Iustina a adăugat faptul că până la ziua ei, cu siguranță va primi ceea ce își dorește sau o să o achiziționeze chiar ea.

Cornel: „Nu i-am cumpărat mașină, nu. O să își ia singură

Iustina: „O să îmi iau singură. Până la ziua mea, luăm”, au dezvăluit cei doi, în timpul unui live făcut pe TikTok.

Te-ar putea interesa și: Cine este bărbatul cu care se iubește Oana Radu, după divorțul de Cătălin Dobrescu. Motivul pentru care nu mai vrea să audă de căsătorie

Iustina și Cornel, unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la „Insula Iubirii”, s-au cunoscut când bărbatul încă era căsătorit. După ce a divorțat, cei doi și-au început propria poveste de dragoste, în ciuda faptului că el este mai mare cu 12 ani decât ea. Bărbatul are patru copii, Iustina susținând că are o relație bună atât cu ei, cât și cu mama acestora. A cerut-o în căsătorie după opt luni de relație și au venit în emisiune pentru un ultim test, înainte de evenimentul cel mare. Iustina a recunoscut că viitorul său soț a călcat strâmb și  de aceea își dorește să vadă dacă infidelitatea lui a fost doar un moment de rătăcire și dacă merită, într-adevăr, să își unească destinele pentru tot restul vieții.

La finalul emisiunii, cei doi au hotărât să rămână împreună, în ciuda faptului că, pe parcursul show-ului, au ales să pună capăt relației. Ba mai mult, la ceremonia finală, Cornel a avut parte de o surpriză la care nu s-ar fi așteptat niciodată! Iustina i-a dat cea mai frumoasă veste atunci când l-a anunțat că urmează să devină tată pentru a cincea oară. Cei doi și-au unit destinele pentru toată viața și au petrecut la nuntă alături de colegii lor de pe insulă. Sunt fericiți că lucrurile au decurs în felul acesta și trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Atât Iustina, cât și Cornel consideră că testul fidelității i-a ajutat să-și depășească anumite frici și le-a întărit relația. Acum, cuplul așteaptă o fetiță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel