Iustina de la Insula Iubirii a închis gurile rele! Ce a răspuns când a fost întrebată dacă stă cu Cornel pentru bani

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina, concurenta de la „Insula Iubirii”, sezonul 8, a răspuns la întrebarea pe care toată lumea o aștepta. Tânăra le-a închis gura cârcotașilor.

Invitați la emisiunea lui Selly, „Testul poligraf”, Iustina Și Cornel Luchian au răspuns la cele mai picante întrebări. Toată lumea aștepta să afle adevărul din spatele relației lor, iar cei doi au lăsat gurile rele să vorbească și au dovedit că se iubesc cu adevărat și sunt mai sinceri ca niciodată.

Încă de la începutul sezonului 8 al emisiunii „Insula Iubirii”, telespectatorii și chiar și colegii Iustinei au acuzat-o că ar rămâne în relația cu Cornel doar pentru stabilitatea financiară pe care acesta i-o oferă. Mai mult decât atât, concurenta a evidențiat constant cât de multe cadouri primește de la partenerul ei și a recunoscut că bărbatul i-a oferit cadou și câteva operații estetice. Astfel, lumea a catalogat-o drept materialistă, deși Iustina a declarat în nenumărate rânduri că muncește pentru banii pe care îi are și că îl ajută pe soțul ei cu gestionarea afacerii pe care o au.

Iustina a pus capăt zvonurilor

Acum, cei doi au decis să participe la „Testul Poligraf”, emisiunea lui Selly. Iustina a răspuns, în sfârșit, la întrebarea care era pe buzele tuturor telespectatorilor în timpul difuzării reality show-ului. Întrebată dacă l-a ales pe Cornel din interes, tânăra a hotărât să pună capăt speculațiilor și a răspuns un clar „Nu!”.

„Nici măcar nu știam exact cu ce te ocupi. A zis el ceva la început, dar nu prea am băgat în seamă”, a declarat Iustina Loghin.

Te-ar putea interesa și: Oana Ioniță se luptă pentru domiciliul fiului său. Cum i-a afectat divorțul relația cu cel mic: „A trebuit să ia partea cuiva”

Iustina și Cornel, cuplul de la „Insula Iubirii”, sezonul 8, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi vor deveni părinții unei fetițe și deja au ales un nume deosebit pentru micuță. Fosta concurentă urmează să nască în luna noiembrie, deci a rămas foarte puțin timp până când cei doi îndrăgostiți vor face cunoștință cu micuța lor pe care au ales să o numească Ivana Nectaria. La Știrile Antena Stars, Iustina a declarat că este foarte nerăbdătoare să nască și că de abia așteaptă să o vadă pe cea mică. Ea a mărturisit că încă mai au pregătiri de făcut și că trebuie să amenajeze camera fetiței.

„Suntem în așteptarea bebelușului. Nu mai am răbdare. Vreau să nasc cât mai repede. Cam o lună și puțin a mai rămas. Nu știu exact termenul când voi naște, dar știu că mai este foarte puțin și încă nu sunt pregătită. Nu am făcut nici camera copilului încă. Voi naște prin cezariană. O să o iubesc pe fiica mea mai mult decât pe Cornel. O să îmi dau și viața pentru fata mea”, a declarat Iustina, într-un interviu acordat pentru Știrile Antena Stars.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel