Jador aruncă bomba. Oana Ciocan și-a găsit un nou iubit, în timpul pauzei lor: „Am văzut-o chiar eu la masă cu un băiat! Ajutați-mă”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Sursă foto: Instagram/Jador
Descriere foto: Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador șochează printr-o declarație neașteptată, dezvăluind că Oana Ciocan și-a găsit un nou iubit în timpul pauzei lor. Artistul a recunoscut că a văzut-o la masă cu un alt băiat.

Jador și Oana Ciocan au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc! Cei doi și-au confirmat relația în cadrul competiției Survivor All Stars, atunci când artistul a și cerut-o în căsătorie pe iubita lui. Ajunși în România, cântărețul de manele i-a pus fostei Războinice inelul pe deget și a întrebat-o, din nou, dacă vrea să fie soție lui, iar răspunsul nu s-a lăsat prea mult așteptat. La scurt timp, Jador și Oana Ciocan vorbeau despre nuntă și copii împreună, iar când toată lumea se aștepta ca cei doi să devină soț și soție, au anunțat despărțirea.

Te-ar putea interesa și: Cristina Șișcanu, dezvăluiri despre sfârșitul prieteniei cu finii Gabriela Cristea și Tavi Clonda: „Din respect pentru copiii noștri...”

„Adevărul este ca noi am fost împreună în tot acest timp” 

Se pare însă că „separarea” a fost doar de ochii lumii, pentru că Jador și Oana Ciocan și-ar fi continuat povestea de dragoste, însă departe de ochii lumii. Nu s-au mai afișat împreună, nu au mai dat declarații unul despre celălalt și ar fi lăsat ca iubirea lor să decurgă normal și să se bucure doar ei de povestea lor de dragoste, fără ca lumea să știe ce se întâmplă în cuplul lor.

„Adevărul este ca noi am fost împreună în tot acest timp pentru ca am vrut să ne bucurăm de iubire doar noi!” , a mărturisit Jador, în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani. Mesajul pe care l-a primit de la Bianca Drăgușanu de ziua lui

„De ceva timp am decis să luăm o pauză însă în această pauză ea și-a găsit pe altcineva. Am văzut-o chiar eu la masă cu un băiat!”

Recent, Jador și Oana Ciocan au decis să ia o pauză, însă, în tot acest timp, fosta Războinică de la Survivor All Stars 2024 și-a găsit liniștea în brațele altcuiva, iar cântărețul de manele a fost chiar martorul unui moment neașteptapt. A văzut-o pe Oana la masă cu un alt bărbat. Artistul nu se lasă, însă, descurajat și i-a transmis public un mesaj emoționant fostei sale iubite: inima lui bate în continuare doar pentru ea și este hotărât să lupte pentru dragostea lor, chair dacă Oana Ciocan l-a blocat peste tot.

Te-ar putea interesa și: Laurențiu Reghecampf își dorește să fie tată de fată. Ce dezvăluiri a făcut antrenorul: „Mi-e frică de chestia asta”

„Dar de ceva timp am decis să luăm o pauză însă în această pauză ea și-a găsit pe altcineva. Am văzut-o chiar eu la masă cu un băiat! Dar cu toate astea vreau să știi ca inima mea bate doar pentru tine și chiar dacă sunt blocat peste tot sper să vezi postarea și să știi ca nu voi înceta să lupt pentru dragostea ta!” , a mai scris Jador, în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Laura Cosoi. Vedeta a povestit prin ce a trecut: „Nu mă puteam ridica din pat”

„Ajutați-mă să mă împac cu ea!”

Jador le-a cerut ajutorul fanilor săi pentru a se împăca cu Oana Ciocan, îndemnându-i să o eticheteze în comentarii.

„Ajutați-mă să mă împac cu ea! Etichetați-o în comentarii!”, le-a spus Jador fanilor săi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel