Jador, mesaj sfâșietor de pe patul de spital: „Sper ca Dumnezeu să mă țină în viață”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Jador, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Jador, instagram

Jador a făcut un anunț tulburător, de pe patul de spital. Fanii artistului sunt în stare de șoc. 

Fanii lui Jador sunt în stare de șoc, după ce artistul a transmis un mesaj tulburător de pe patul de spital. Artistul a ținut să-și anunțe fanii că își încheie cariera muzicală anul acesta, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. În urma mesajului postat pe Jador, acesta a dat de înțeles că problemele sunt foarte grave și chiar speră ca Dumnezeu să facă o minune și să-l țină în continuare în viață.

Jador, mesaj sfâșietor de pe patul de spital

În fotografiile publicate în mediul online, Jador se află la perfuzii. Fanii l-au asaltat pe artist cu sute de mesaje, însă nu a dat mai multe detalii despre problemele cu care se confruntă. Acesta a precizat că ultima piesa a sa va fi lansată în luna decembrie și speră ca până atunci să mai fie în viață. 

„Vă anunț cu părere de rău că, cariera mea se încheie aici! 2023
Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătit pentru jadorasii mei! Ultima piesa va fi in luna Decembrie. Împreuna cu managerul meu și toată echipa am deschis ca sănătatea mea e mai importantă! ANUL ASTA CÂT NE MAI RĂMÂNE SPER CA DUMNEZEU MA MA TINA IN VIAȚA ȘI SA MAI POT MERGE MĂCAR LA CÂTEVA CONCERTE!
In cazul in care nu o sa mai fiu … va dau vouă fanilor mei muzica gratis! Va iubesc și sper sa nu va supere acest mesaj aveți grija de sănătatea voastra!”, a scris Jador pe rețelele de socializare. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jador❤️ (@jador_adevarat)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel